Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Οι υποψήφιοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Φλώρινα

Στην Π.Ε. Φλώρινας υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα είναι οι:
Πέρκα Πέτη
Σαπαλίδης Σάββας
Σέλτσας Κωνσταντίνος
Σπύρτου Άννα


7 σχόλια:

  1. 2 γυναίκες υποψήφιες. ΑΞΙΟ σημειωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν ισχύει, ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το προγραμμα της θεσ/νικης το ξερουμε
    το
    προγραμμα του βιτσα της φλωρινας το ξερουμε ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλη συνθεση.... υπαρχει ποσοστωση στους αγραμματους??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια είναι η κυρία Πέρκα ??? Την γνωρίζει κανείς ??? Η κύρια αυτή κρυώνει όταν κρυώνουμε και εμείς ??? Η κυρία αυτή ζει τα προβλήματα μας ??? Η κυρία αυτή υποφέρει από την υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας ??? Ουστ από εδώ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πρόσεξε καλύτερα πως μιλάς γιατί εκτός από ανενημέρωτος είσαι και αγενής. Η κ.Πέρκα γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ και έχει συμμετάσχει σε αγώνες της Φλώρινας. Δηλαδή όποιος φύγει από τη Φλώρινα για να σπουδάσει και να αναζητήσει εργασία σημαίνει ότι ξεχνά και την καταγωγή του; Ή μήπως οι ''ντόπιοι'' υποψήφιοι που ''ζουν ανάμεσά μας'' έδειξαν μεγαλύτερη ευαισθησία για τα προβλήματα της περιοχής;

      Διαγραφή
  6. Πέτη Πέρκα:Φαίνεται απίστευτο ότι κάποιοι δεν την γνωρίζουν-προφανώς διότι δεν είναι Φλωρινιώτες- καθώς επίσης και ότι δεν γνωρίζουν ότι η εξαιρετική αυτή πατριώτισσά μας έχει σταθεί δυναμικά με σοβαρότητα και έχει κοσμήσει με την στάση της και την παρουσία της αγώνες πανελλαδικούς, όπως αυτός ενάντια στην εξόρρυξη του χρυσού στην Ιερισσό. Γυναίκα με προσωπικότητα, δυναμισμό, σοβαρότητα που χαίρει εκτίμησης στην κοινωνία της Θεσ/νίκης. Τιμή μας λοιπόν, που ζητά την ψήφο από εμάς, που γνωρίζουμε από παιδιά την ίδια και την οικογένειά της. Μακάρι να τύχαιναν τέτοιας εκπροσώπησης και άλλοι νομοί της Ελλάδας. Για αυτούς που προσπαθούν εντέχνως να την παρουσιάσουν σαν "άγνωστη¨ στον τόπο που μεγάλωσε και έζησε έχω να πω: Το περασμένο καλοκαίρι που την είδα στην Φλώρινα, πάντα ήταν περιτριγυρισμένη από πλήθος κόσμου. Όλοι αυτοί οι παλιοί συμμαθητές, φίλοι ,γνωστοί που την πλαισίωναν με τόσο ενθουσιασμό,τι ήταν; Η οικογένειά της και οι συγγενείς της ζουν στην Φλώρινα επίσης. Λοιπόν αφήστε τα παιχνίδια και αν θέλετε να την αντιμετωπήσετε να το κάνετε στα ίσα και με επιχειρήματα....και τότε σίγουρα θα σας κερδίσει και θα σαν γοητεύσει! Το πιο πιθανό είναι και να την ψηφίσετε!
    (Υπέρ Πέτης Πέρκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή