Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Συνάντηση για τη διοργάνωση του RALLY GREECE OFFROAD στη Φλώρινα

 Η διεξαγωγή του RALLY GREECE OFFROAD στη Φλώρινα βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Απριλίου στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας, με συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
 Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Γιώργος Αντωνιάδης, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του RALLY GREECE OFFROAD κ.κ. Αλέξανδρος Παπαθάνου και Κώστας Θεολόγης, εκπρόσωποι του Δήμου Φλώρινας, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ο διευθυντής του ΑΗΣ Μελίτης καθώς και εκπρόσωποι της ΔΕΔΔΗΕ, του Λ.Κ.Δ.Μ., του σωματείου ΛΥΓΚΙΣΤΗΣ, του Νοσοκομείου, του Πανεπιστημίου, της ένωσης Ξενοδόχων, του συλλόγου 4χ4 Φλώρινας, της Ραδιολέσχης Φλώρινας και της Εθνικής Ομάδας Διάσωσης Φλώρινας.
 Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που ενδεχομένως να προκύψουν ενώ δόθηκε η διαβεβαίωση από όλους τους φορείς για πλήρη υποστήριξη σε κάθε επίπεδο προκειμένου να εξασφαλιστεί η άρτια διοργάνωση των αγώνων στην περιοχή μας.
 Ο Αντιπεριφερειάρχης, κατά τον χαιρετισμό του, είπε αναλυτικά τα εξής:
 «Ευχαριστώ πολύ που ανταποκριθήκατε σε αυτήν τη συνάντηση. Βρισκόμαστε σήμερα εδώ με τους διοργανωτές για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε όσο γίνεται καλύτερα αυτό το ράλι που θα λάβει πανελλήνια και ενδεχομένως και πανευρωπαϊκή εμβέλεια κατά τα επόμενα χρόνια. Θα προτείνουμε μάλιστα το επόμενο διάστημα να διοργανωθούν πίστες και μέσα στα ορυχεία του Λ.Κ.Δ.Μ. γιατί οι χώροι εκεί είναι ιδανικοί. 
 Στα πλαίσια αυτά σκεφτήκαμε ότι θα πρέπει να γίνει σύσκεψη με όλους τους φορείς που εμπλέκονται σε αυτήν τη δραστηριότητα για να υπάρχει ασφάλεια και καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που τυχόν να προκύψουν κατά τη διεξαγωγή του ράλι και η εξυπηρέτηση αυτών που θα επισκεφτούν την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη.
 Οι ημερομηνίες τρέχουν, σε ένα μήνα περίπου θα ξεκινήσει το ράλι από τα Γρεβενά και θα καταλήξει στην περιοχή της Φλώρινας. Εμείς όπως ξέρετε έχουμε αρκετά σοβαρά προβλήματα λόγω των βροχοπτώσεων, ειδικότερα στο ορεινό δίκτυο, και θα πρέπει να γίνει ένας έλεγχος από την Π.Ε. Φλώρινας για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται αυτοί οι δρόμοι ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες παρεμβάσεις.
 Νομίζω ότι η συμβολή όλων των υπηρεσιακών παραγόντων που βρίσκονται σήμερα εδώ θα είναι θετική. Θα υπάρξει πλήρης υποστήριξη σε ότι χρειάζεται και σήμερα θα βάλουμε στο τραπέζι όλα τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν προκειμένου να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία αυτό το εγχείρημα. 
 Εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επιλέγεται η Δ. Μακεδονία ως τόπος διεξαγωγής αυτού του αγώνα. Ελπίζουμε να τον αναδείξουμε όσο γίνεται περισσότερο τα επόμενα χρόνια ώστε να συμμετέχουν σε αυτήν τη διαδρομή όσο γίνεται περισσότεροι οδηγοί.».
 Περισσότερα στοιχεία για τους αγώνες θα δοθούν σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρηθεί προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου