Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

2ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25/04/2015 στην πόλη της Φλώρινας το 2ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής  Μακεδονίας. Τους αγώνες που έγιναν στα γήπεδα του Αγίου Νικολάου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ομάδα Αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας. Με την
κόκκινη, πορτοκαλί και πράσινη μπάλα αγωνίστηκαν 60 παιδιά από όλους τους νομούς της Κεντροδυτικής  Μακεδονίας. Στους μελλοντικούς πρωταθλητές που χάρηκαν, αγωνίστηκαν και διασκέδασαν παραπάνω από 6 ώρες απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια. Στο πάρκο του Αγίου Νικολάου παραβρέθηκαν πάνω από 130 άτομα μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κ.Δ. Μακεδονίας, κ. Πέτρος Τσαρκνιάς.  Ο κ. Τσαρκνιάς απένειμε μετάλλια στα παιδιά και στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε την προσπάθεια και το έργο της Λέσχης και των προπονητών της για την ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη μας. Επίσης κάλεσε τους αρμόδιους φορείς του νομού να βελτιώσουν τις εγκαταστάσεις των γηπέδων για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών και για να διευκολυνθεί η διοργάνωση και άλλων πιο σημαντικών πρωταθλημάτων.
    Οι προπονητές της ομάδας, Κουτσοτόλης Βασίλης και Γυφτοπούλου Φανή, συγχαίρουν όλους τους αθλητές του συλλόγου για την πολύ καλή προσπάθειά τους και ευχαριστούν τους αθλητές και προπονητές που τίμησαν τους αγώνες με την παρουσία τους. Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι υπεύθυνοι της Ομάδας Αντισφαίρισης ευχαριστούν την Αντιπεριφέρεια Κεντροδυτικής Μακεδονίας για την χορηγία που πρόσφερε στους αγώνες, όπως επίσης και τον κ. Χ. Παυλίδη για όλη την στήριξη που παρέχει στο Σύλλογο.
Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου