Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

DrosopigiRace 2015 - Mountainbike Combined Races

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015 Δροσοπηγή, Cross Country 5,6 Χ 4km
Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 Φλώρινα, Semi Marathon 39 km
Λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή των αγώνων (DrosopigiRace 2015 Mountainbike Combined Races) και όλα είναι έτοιμα. Έχει ολοκληρωθεί ο
καθαρισμός και η σήμανση των μονοπατιών ώστε οι αθλητές και οι λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας να απολαύσουν  τη δράση αλλά και την ομορφία που προσφέρουν τα βουνά της Φλώρινας. 
Την πρώτη μέρα, Σάββατο 20 Ιουνίου 2015, τα εξαιρετικής ποιότητας μονοπάτια της Δροσοπηγής, με υψομετρική ανάβαση 146m ανά στροφή και σε συνδυασμό με τις τέσσερις (4) στροφές του αγώνα, είναι σίγουρο ότι για άλλη μια φορά θα εντυπωσιάσουν και θα ανταμείψουν  τους αθλητές του πρώτου αγώνα της διοργάνωσης.
Την  Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, το αγωνιστικό σκηνικό μεταφέρεται στα βουνά της Φλώρινας, όπου για πρώτη φορά διοργανώνεται αγώνας ορεινής ποδηλασίας. Τα 39km της διαδρομής, που περιλαμβάνει όλα τα αγωνιστικά τερέν και η συνολική υψομετρική ανάβαση των 1367m θα δοκιμάσουν τα σωματικά και πνευματικά όρια των αθλητών.
Οι προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες του Σαββατοκύριακου είναι ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και θερμοκρασία γύρω στους 18οC – 21οC, συνθήκες ιδανικές για ποδηλασία.
Υψηλό το ενδιαφέρον από έλληνες και ξένους αθλητές ενώ πολύ πιθανή θεωρείτε και η παρουσία της ελληνικής επαγγελματικής ομάδας SMF team.
H καταγραφή των αποτελεσμάτων  θα γίνει με ειδικό ηλεκτρονικό σύστημα χρονομέτρησης  αγώνων που εφαρμόζεται σε διεθνείς διοργανώσεις.
Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας θα ήθελε να παρακαλέσει τους φίλους συν-ορειβάτες να σεβαστούν την αγωνιστική σήμανση που έχει τοποθετηθεί κατά μήκος των διαδρομών στην περιοχή των λόφων 1033 και Αγ. Παντελεήμονα και είναι τόσο σημαντική για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα  
Στο site της διοργάνωσης http://www.drosopigirace.gr αλλά και στο  www.facebook.com/ drosopigi.race θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου