Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Καλοκαιρινές δράσεις – Εγγραφές του ΠΑΣ Πήγασος

Ο Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις καλοκαιρινές δράσεις του και συνεχίζει τη νέα χρονιά με αντίστοιχες και εμπλουτισμένες αθλητικές δραστηριότητες. 
Συγκεκριμένα,  στο πλαίσιο της  διοργάνωσης του 4ου FLORINA CUP 2015  ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πήγασος Φλώρινας διοργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Τουρνουά ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών που πραγματοποιήθηκε  στους χώρους
του Δ.Α.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – στάδιο ποδοσφαίρου στις 6 & 7 Ιουνίου 2015. Ακολούθησε η Ημερίδα αγώνων στίβου για αναπτυξιακές ηλικίες  που πραγματοποιήθηκε  στους χώρους του Δ.Α.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ στις 28 Ιουνίου 2015. Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων επιμελήθηκε ο Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με συνδιοργανωτή τον Δήμο Φλώρινας.  
Πραγματοποιήθηκε, ακολούθως, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη…»: Εργαστήρι φιλαναγνωσίας  και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στο πλαίσιο των δράσεων του Συλλόγου  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ. Το πρόγραμμα  πραγματοποιήθηκε από τις  16  Ιουνίου έως  τις 10 Ιουλίου στην αίθουσα 8 του ΔΑΚ Φλώρινας  και πλαισιώθηκε παράλληλα από τις αθλητικές δραστηριότητες του Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ. 
Οι καλοκαιρινές δράσεις του Συλλόγου ολοκληρώθηκαν με την οργάνωση Camp στην κατασκήνωση ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ στην Καβάλα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου 2015. 
Μετά από μια γόνιμη, δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά ο ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ συνεχίζει τις εμπλουτισμένες αθλητικές του δραστηριότητες.
Εγγραφές καθημερινά στις 17.30-19.30 στην Αίθουσα 8 του ΔΑΚ Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου