Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Κάλεσμα σε συλλαλητήριο

Σε σύσκεψη που πραγματοποίησε το ΔΣ του Σωματείου Εμπορικών Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Φλώρινας ,  αποφασίστηκε η  συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 22 Οκτώβρη ενάντια στα νέα που θέλει να εφαρμόσει η
κυβέρνηση. Καλούμε όλα τα συνδικάτα τους μαζικούς φορείς να πάρουν απόφαση για συμμετοχή στα Συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ Πανελλαδικά. Καλούμε τους εργαζόμενους στο εμπόριο αλλά και τους άλλους κλάδους να συμμετέχουν μαζικά και αποφασιστικά στο συλλαλητήριο, στις 22 Οκτώβρη στις 18:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Τα μέτρα πρέπει να επιστραφούν από συνδικάτα και εργαζόμενους ως απαράδεκτα! Είναι μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας, συνεχίζουν και ολοκληρώνουν την επίθεση στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, με στόχο την πλήρη διάλυση του όποιου κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης έχει απομείνει.
Κανένας εργαζόμενος να μην ξεγελαστεί από τη νέα θεωρία «των ισοδύναμων και της ήπιας εφαρμογής»!
Στη φτώχεια, την ανεργία, στην κατάργηση δικαιωμάτων δεν υπάρχει ήπια εφαρμογή! Ανακούφιση υπάρχει μόνο στον αγώνα για την ανατροπή.
Στην οργάνωση και στη συνολική απάντηση που πρέπει να δοθεί, μην απέχεις. Η αποχή είναι η σιωπηλή αποδοχή των μέτρων, βούτυρο στο ψωμί των εκμεταλλευτών μας. Μας θέλουν αμέτοχους, στον καναπέ, να σιχτιρίζουμε από μακριά.
Οργανώσου, πάρε μέρος στους αγώνες για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα.
Μπορούμε να ζήσουμε χωρίς μνημόνια, φτώχεια και ανεργία.
 Όλοι στον ΑΓΩΝΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου