Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

13ο ατομικό σκακιστικό τουρνουά «Κύπελλο Φωτιάς 2015» - Πρωτιά σε άντρες και γυναίκες η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας στις 20.12.2015 το τουρνουά “Κύπελλο Φωτιάς” από την Λ.Π. Φλώρινας σε συνεργασία με την ΕΣΣΚΕΔΥΜ. Μεγάλη ήταν και φέτος η προσέλευση των σκακιστών, μικρών και μεγάλων, από συλλόγους τόσο
της Κεντροδυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα, Αμύνταιο, Πτολεμαΐδα, Γιαννιτσά, Κοζάνη, Βέροια, Έδεσσα, Ποντοκώμη, Σέρβια) όσο και από συλλόγους της υπόλοιπης Ελλάδας (Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα). 
Στην γενική κατάταξη πρώτος τερμάτισε ο αθλητής της Λ.Π.Φ. Γαλόπουλος Νικόλαος, ενώ πρώτη στην κατηγορία των γυναικών αναδείχτηκε η επίσης αθλήτρια της Λ.Π.Φ. Πατρίκη Αλεξάνδρα.
Διακρίθηκαν επίσης οι αθλητές μας: Καραμητάνης Λάζαρος (1ος κάτω των 10 ετών), Παπαδόπουλος Σπύρος (3ος κάτω των 12 ετών), Πατρίκη Αλεξάνδρα (1η κάτω των 14 ετών), Παπαδόπουλος Ζήσης (2ος κάτω των 16 ετών), Καραμητάνη Αγγέλα (1η κάτω των 16 ετών).
Σε ομαδικό επίπεδο, πρώτη κατετάγη η ομάδα “Πτολεμαίος” Πτολεμαΐδας, δεύτερη η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας και τρίτη ο “Σκακιστάκος” Πτολεμαΐδας.
Οι πρώτοι 7 αθλητές της γενικής κατάταξης καθώς και η πρώτη γυναίκα προκρίθηκαν στην τελική φάση, που πραγματοποιήθηκε στις 23.12.2015, ημέρα των φωτιών για την πόλης μας. Οι παίκτες αγωνίστηκαν διεκδικώντας κύπελλα και χρηματικά έπαθλα, ενώ στη συνέχεια διασκέδασαν στο σύλλογό μας, όπως ορίζει η παράδοση (φωτιά, κρασί και χορός). Είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν την έκθεση φωτογραφίας που φιλοξενήθηκε στο χώρο της λέσχης. Πρώτος κατετάγη για άλλη μια φορά ο Γαλόπουλος Νίκος, της Λ.Π.Φ., δεύτερος ο Τσακνάκης Ζήσης, του ΟΣΤΡΙΑ Θεσσαλονίκης και τρίτος ο Παπαδόπουλος Ζήσης, της Λ.Π.Φ.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές που διακρίθηκαν αλλά και όσους συμμετείχαν και ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με μια ακόμα καλύτερη, ελπίζουμε, διοργάνωση.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου