Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ασημένιοι ΟΛΟΙ!!!

Παρά την αγχωτική εμφάνιση όλων των παιδιών στο ατομικό του ξίφους ασκήσεως -17 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, «πήραν το αίμα τους πίσω» στο ομαδικό και ανέβηκαν στο βάθρο τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια.
Μεγαλύτερος αντίπαλος, λοιπόν, όλων των παιδιών μας στα ατομικά, αποδείχθηκε ότι ήταν ο ίδιος τους εαυτός, φορτωμένος με άγχος και
βαριά πόδια με αποτέλεσμα να μείνουν μακριά από τις εμφανίσεις που μας έχουν συνηθίσει.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ατομικά:
Αγόρια: Αλβανός 8ος, Μοσχόπουλος 10ος, Κωστέντσης 16ος, Παπαχαρίσης 18ος, Μπαρδάκας 19ος, Παπαγιάννης 27ος, Μπαντίκης 28ος , Ζαχαρόπουλος 30ος, Τσιτσιρίδης 33ος, Σαχινίδης 39ος, Κούλης 47ος (54 συμμετοχές)
Κορίτσια: Γεροσίδερη 10η, Νικολαϊδου Π. 11η, Απιδοπούλου 16η , Βαμβακά 17η, Ρασπόπτση 18η, Ζαχαροπούλου 21η, Κωστοπούλου 23η, Δημητριάδου 25η, Αλεξοπούλου 33η, ΝικολαΙδου 34η, Αδάμ 38η (56 συμμετοχές)
Οι ξιφομάχοι μας «κράτησαν» την καλή τους εμφάνιση για το ομαδικό της Κυριακής και πραγματικά τα κατάφεραν. Τόσο τα αγόρια (Αλβανός, Μοσχόπουλος, Κωστέντσης, Παπαγιάννης) όσο και τα κορίτσια (Νικολαιδου Π., Γεροσίδερη, Απιδοπούλου , Ζαχαροπουλου) έπαιξαν καταπληκτικά και έφθασαν στον Τελικό κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο και, μαζί, τα Bonus εισαγωγής τους στα ΑΕΙ!

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η Μαρία Παπαδοπούλου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -23 (ξίφος ασκήσεως) στο Κόπινγκεν της Γερμανίας. Η Μαρία κατέλαβε την 39η θέση σε 79 συμμετοχές.
Συγχαρητήρια!
Την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται η διαδικασία επιλογής του αθλητή που θα συμμετέχει στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Πράγας και θα διεκδικήσει την Πρόκριση για την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ΡΙΟ. Με την ολοκλήρωση των 2 φάσεων προηγείται ο Κοντογιάννης (Θησέας Ηρακλείου), ακολουθούν οι Στέργιος και Νίκος Τσώκας (ΟΞΙΦ), ο Καββαδίας (ΠΑΟ) και Καρακόλης (ΠΓΣ).
Στο τέλος της εβδομάδας, τα βλέμματα στρέφονται στο Νόβι – Σάντ της Σερβίας και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων και Νέων που θα διεξαχθεί εκεί από 29 Φεβρουαρίου έως 10 Μαρτίου. Ο ΟΞΙΦ θα συμμετέχει με 9 μελή αποστολή, αναλυτική ενημέρωση για την οποία θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου