Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Δυναμική και νικηφόρα η ομάδα ξιφασκίας της ΓΕΦ

Δυναμική και νικηφόρα η εντεκαμελής αποστολή της ομάδας ξιφασκίας της ΓΕΦ στους πανελλήνιους αγώνες εφήβων νεανίδων που διοργανώθηκαν το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016 στην Αθήνα.
Σε συνολο 48 αθλητριών η Δήμκου Ελένη επιβλήθηκε στην Καλουτά
Καλλιόπη του Απόλλωνα Βριλυσίων με 15-10 και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος,  ενώ η Γραμμενοπούλου Δήμητρα έφτασε στην 20η θέση αφού αποκλείστηκε απο τη Νούσια Παρασκευή  του ΑΘ.ΑΚ.Ιωαννίνων.
Στα αγόρια σε σύνολο 66 αθλητών  ο Σιάλτσης Μιχάλης κατέκτησε την δεύτερη θέση  σ΄ έναν αγώνα για γερά νεύρα, αφού έχασε για έναν πόντο απο τον Δρεπανόπουλο Δημήτρη του Πανελληνίου.  

Αξιόλογες ήταν οι θέσεις και των υπόλοιπων αθλητών, με τον Πασσά Θωμά  5ο,  Χατζόπουλο Στέφανο 6ο, Τριανταφύλλου Στέφανο 17ο , Ζαραβέλη Γεώργιο 19ο,  Ζαραβέλη Αντώνιο 28ο, Πασσά Γεώργιο 47ο  και Φερδή Θεμιστοκλή 55ο. 
Στα ομαδικά, η ομάδα των κοριτσιών αποτελούμενη απο τις Δήμκου Ελένη, Γραμμενοπούλου Δήμητρα και Γεωργίτση Παυλίνα αποκλείστηκε απο το πρώτον ακόμη αγώνα  έπειτα απο την ατυχία του  σοβαρού  τραυματισμού  της Γεωργίτση.
Στα αγόρια, η ομάδα αποτελούμενη απο τους Πασσά Θωμά, Σιάλτση Μιχάλη, Τριανταφύλλου Στέφανο και Χατζόπουλο Στέφανο σ΄έναν σκληρό αγώνα έχασε απο την ΑΕΚ με 41-45 κι έτσι κατέκτησε την δεύτερη θέση.
 Ανεκτίμητη και καθοριστική υπήρξε για άλλη μια φορά η συμβολή του τεχνικού συμβούλου της ΓΕΦ του ακούραστου και πολύτιμου Γιάννη Γουσόπουλου που επι δεκατρείς συνεχόμενες ώρες και τις δύο ημέρες δεν σταμάτησε να συμβουλεύει και να παρέχει την τεχνική του αυθεντία στους αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου