Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Κυπελλούχος Ελλάδας παίδων ο Νικόλαος Κουσουρέτας

Πολύ καλά ήταν τα αποτελέσματα που πέτυχαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στο κύπελλο Ελλάδος χιονοδρομίας δρόμων αντοχής. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου Μετσόβου, με ιδιαίτερα ευνοϊκές -ανοιξιάτικες- καιρικές συνθήκες.

 Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές όλων των κατηγοριών. Οι αθλητές συμμετείχαν στα παρακάτω αγωνίσματα :
 5 km ελεύθερης τεχνικής οι άνδρες και οι γυναίκες, 
 3 km ελεύθερης τεχνικής οι παίδες και οι κορασίδες,
 1,5 km ελεύθερης τεχνικής οι παμπαίδες και οι πανκορασίδες.   
Ο αθλητής του Σ.Ο.Χ Φλώρινας Νικόλαος Κουσουρέτας αναδείχτηκε Κυπελλούχος Ελλάδος Παίδων στο αγώνισμα των 3 km. Πολύ καλά αποτελέσματα πέτυχε και η αθλήτρια του Σ.Ο.Χ. Στανίδου Ελευθερία που κατετάγη 5η στην κατηγορία κορασίδων. Οι αθλητές του συλλόγου στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν έδειξαν τις δυνατότητες τους, με πάρα πολύ καλές προοπτικές για ακόμα καλύτερες επιδόσεις στους Πανελληνίους.
Πραγματικά άξιες συγχαρητηρίων είναι και οι δύο παλιές αθλήτριες του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας,  Λαδοπούλου Παρασκευή και Μούλελη Αικατερίνη που συμμετείχαν ξανά στους αγώνες δίπλα στα παιδιά τους (αθλητές του Α.Ο.Φ.). Οι δύο αθλήτριες με την υποστήριξη του προπονητή του Α.Ο.Φ. κατάφεραν να τερματίσουν 1η και 5η αντίστοιχα στην κατηγορία γυναικών και αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές και τον προπονητή τους Τσούλη Στυλιανό θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους και τα πολύ καλά αποτελέσματα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας : http://www.eox.gr 
  Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου