Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Νέος διοικητής στο Νοσοκομείο Φλώρινας

Τα ονόματα νέων Διοικητών Νοσοκομείων ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Ύστερα από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε ως διοικητή του Γ.Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ  « ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» τον 
Νικόλαο Κοτοπούλη: Είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιοϊατρική Τεχνολογία και στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Διευθυντής Οργάνωσης και Διοίκησης σε εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων, σύμβουλος ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, τεχνικός σύμβουλος της 3ης ΥΠΕ και αξιολογητής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».   

9 σχόλια:

  1. παγωτο εμειναν καποιοι.χαχαχαχχαχαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιος Ελπιζω να βαλει μια ταξη στο νοσοκομειο και να μην τρεχουμε σε αλλες πολεις για εξετασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλοφάγωτα τα 4600 ευρώ φέρτε κανα γιατρό τουλάχιστον στο κακόμοιρο νοσοκομείο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιτέλους σταμάτησε η απευθείας ανάθεση των διοικητών με κομματικά κριτήρια, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ήταν άξιοι γι αυτή την θέση. για πρώτη φορά αξιοκρατικά μπαίνουν διοικητές με προσόντα και βαριά βιογραφικά, οι οποίοι κρίθηκαν μέσα από μια αδιάβλητη διαδικασία. καλή επιτυχία στο νέο διοικητή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιτέλους και ένας Διοικητής με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Ευχόμαστε να καταφέρει να φέρει και νέους ιατρούς σε κρίσιμες κλινικές ειδικότητες για το νοσοκομείο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ας μας πουν, όπως για όλους τους άλλους, από ποιο πανεπιστήμιο το έλαβε το μεταπτυχιακό του ο νέος διοικητής...γιατί δεν αναφέρεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή