Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Μεγάλες προκρίσεις για Ελσάμι και Φωτιάδου

Νέες μεγάλες επιτυχίες για τις ΣΑΡΙΣΕΣ σημειώθηκαν το Σάββατο 14/5/16 στους  προκριματικούς αγώνες παμπαίδων-παγκορασίδων του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος. Η Φωτιάδου Χρυσή και ο Ελσάμι Ιωσήφ προκρίθηκαν πανηγυρικά στην τελική
φάση των αγώνων που θα γίνουν στην Πάτρα. Στους αγώνες που έδωσαν σημείωσαν μόνο νίκες και έτσι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο μαζί με τους 32 καλύτερους και τις 26 καλύτερες αθλητές/τριες της κατηγορίας. Έτσι, συνέχισαν την παράδοση της ομάδας που τα τελευταία 3 χρόνια πάντα έχει παρουσία στους τελικούς της κατηγορίας αυτής.
 Η επιτυχία για την επιτραπέζια αντισφαίριση της Φλώρινας θα ήταν μεγαλύτερη, εάν η Άμπα Δέσποινα στεκόταν λίγο πιο τυχερή, καθώς η μικρή μας αθλήτρια στο κρίσιμο παιχνίδι κληρώθηκε με το 1ο φαβορί των αγώνων στη Θεσσαλονίκη και παρόλο μικρότερη και προερχόμενη από μεγάλη αποχή λόγο τραυματισμού πάλεψε τον αγώνα ως το τέλος. Τελικά ηττήθηκε 3-2 σετ και αποκλείστηκε από τους τελικούς. 
Στους αγώνες αυτούς πήραν μέρος ακόμα έξι παιδιά από τη Φλώρινα: Ελσάμι Ζαχαρίας, Μούσιας Σωτήρης, Σφέτκος Νίκος, Σαββίδης Κων/νος, Πασάς Αλέξανδρος και Σπανού Γεωργία. Η τελευταία, μόλις 6 ετών έκανε το ντεμπούτο της σε επίσημους αγώνες.   
Όλα τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά, ήταν πολύ ανταγωνιστικά και σημείωσαν σημαντικές νίκες. Όπως δήλωσε ο προπονητής, στο μέλλον θα έχουμε περισσότερες προκρίσεις καθώς τα παιδιά είναι ακόμα μικρά για την κατηγορία, όμως δουλεύουν συστηματικά και αγώνα με αγώνα δείχνουν μεγάλη πρόοδο.
Το Δ.Σ. συγχαίρει τον Ιωσήφ και την Χρυσή για την επιτυχία καθώς και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου