Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Οι Σάρισες κυπελλούχοι Β.Ελλάδας

Τα φοβερά κορίτσια των ΣΑΡΙΣΩΝ κατέκτησαν έναν ακόμα τίτλο με το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου. Αναδείχτηκαν Κυπελλούχοι Βορείου Ελλάδας και η Φλώρινα πανηγυρίζει μία ακόμα μεγάλη επιτυχία.
Η διοργάνωση του τοπικού κυπέλλου
πραγματοποιήθηκε φέτος σε τρεις πόλεις Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα όπου αναδείχτηκαν οι κυπελλούχες ομάδες σε άντρες και γυναίκες. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν και με την αντρική ομάδα και με τη γυναικεία στους αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο 4-5/6 στην Δ.Ε.Θ. 
Πρώτη αγωνίστηκε η αντρική ομάδα το Σάββατο. Κληρώθηκε να παίξει με τον Αίαντα Ευόσμου μία από τις πολύ καλές ομάδες της Θεσσαλονίκης. Ο Προπονητής των ΣΑΡΙΣΩΝ στον αγώνα αυτό παρέταξε μία νεανική ομάδα, θέλοντας να δώσει παιχνίδια σε παιδιά που είχαν μικρή συμμετοχή στο Πρωτάθλημα. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ ηττήθηκαν 2-4 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού. Αγωνίστηκαν οι Αντωνίου Κων/νος, Ελσάμι Ιωσήφ και Predoaica Liviu.
Την Κυριακή αγωνίστηκε η γυναικεία ομάδα, η οποία παρατάχτηκε πλήρης με όλα τα αστέρια της Φίλη, Εξάρχου, Οικονόμου. Η τριάδα αυτή που φέτος έκανε περίπατο στην Α2 και έφερε την ομάδα της Φλώρινας στην Α1 δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο να κατακτήσει και το Κύπελλο Β. Ελλάδας. Στον ημιτελικό ξεπέρασε εύκολα την ομάδα της Καβάλας με σκορ 4-0 και στον τελικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ., η οποία φέτος έπαιζε στην Α1 και μάλιστα τερμάτισε στην 4η θέση.
Μπορεί θεωρητικά οι δύο ομάδες να προέρχονταν από διαφορετικές κατηγορίες, όμως οι αθλήτριες της Φλώρινας με την μεγάλη τους εμπειρία και το ανώτερο αγωνιστικό τους επίπεδο επιβλήθηκαν εύκολα των αντιπάλων τους 4-1 και απέδειξαν ότι φέτος οι ΣΑΡΙΣΕΣ ουσιαστικά είχαν ομάδα που θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει και στην Α1.
Να υπογραμμίσουμε ότι στους αγώνες της γυναικείας ομάδας παρευρίσκονταν ο Πρόεδρος Λυγούρας Γιώργος, ο Γ.Γραμματέας Φωτιάδης Κων/νος και ο Ταμίας Καλογήρου Γιώργος, οι οποίοι αφού πανηγύρισαν μαζί με τα κορίτσια τον τίτλο, παρέθεσαν γεύμα στις αθλήτριες, κλείνοντας όμορφα μία εξαιρετική για τη Φλώρινα αγωνιστική χρονιά.
Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους όσους βοήθησαν και υποστήριξαν φέτος τις ομάδες μας, οι οποίες μόνο χαρές μας προσέφεραν. Θυμίζουμε: Πρωτάθλημα Α2 γυναικών, Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας Αντρών, Κύπελλο Β. Ελλάδας Γυναικών.
Υποσχόμαστε δε του χρόνου να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να δούμε τις ΣΑΡΙΣΕΣ ακόμα πιο ψηλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου