Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Πρεμιέρα του ΟΡΕΝ Παγκορασίδων Β΄ στο Αμύνταιο

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των πρωταθλημάτων ΟPEN ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ B’ στο ΔΑΚ Αμυνταίου.
από την Τετάρτη (29/6) έως την Κυριακή (03/7). Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 10 ομάδες απ΄ όλη την Ελλάδα, διαχωρισμένες σε 2 ομίλους των 5 ομάδων.

Στον Α όμιλο pοι ομάδες: Αμύντας Αμυνταίου, Αρίων Πτολεμαΐδος, Ο.Φ.Ν. Ιωνίας, Ζαφειράκης Νάουσας και Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, ενώ στον Β όμιλο οι ομάδες: Φιλώτας Π.Α.Σ., Α.Ο. Άνοιξης, Εθνικός Κοζάνης, Φίλιππος Βεροίας και Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων. Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 1-4, θα διασταυρωθούν χιαστί σε αγώνες νοκ-αουτ ( 1ος-4ος , 2ος -3ος ), οι νικήτριες ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα στην ημιτελική φάση να διεκδικήσουν κάποιο μετάλλιο.
Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, οι ιθύνοντες της διοργάνωσης έχουν μεριμνήσει για τη ψυχαγωγία των αθλητριών, ώστε το πενθήμερο (29/6-03/7) να εξελιχθεί σε πραγματική γιορτή για τη χειροσφαίριση. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της πρώτης ημέρας των αγώνων (Τετάρτη 29/06 και ώρα 21:30), στην Κεντρική Πλατεία Αμυνταίου και θα περιλαμβάνει ένα όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. λίγες ώρες νωρίτερα ( στις 15:00) στο ΔΑΚ Αμυνταίου, θα πραγματοποιηθεί η τεχνική σύσκεψη.
Το «ΟPEN ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’», συνδιοργανώνουν οι σύλλογοι Αμύντας Αμυνταίου και Φιλώτας ΠΑΣ, με τον Δήμο Αμυνταίου, υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε. και με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Η Γεωγραφική προέλευση των ομάδων
Φιλώτας Π.Α.Σ. (Δυτική Μακεδονία)
Αρίων Πτολεμαΐδος (Δυτική Μακεδονία)
Αμύντας Αμυνταίου (Δυτική Μακεδονία)
Εθνικός Κοζάνης (Δυτική Μακεδονία)
Ζαφειράκης Νάουσας (Κεντρική Μακεδονία)
Φίλιππος Βεροίας (Κεντρική Μακεδονία)
Α.Ο. Άνοιξης (Αττική)
Νέα Ιωνία (Αττική)
Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου (Αττική)
Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων (Αττική)

Το πρόγραμμα της 1ης ημέρας (29/06)
16:30 Α.Σ. Αμύντας Αμυνταίου - Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου (Α Όμιλος)
17:30 Ζαφειράκης Νάουσας - Ο.Φ.Ν. Ιωνίας (Α Όμιλος)
18:30 Φιλώτα Π.Α.Σ - Α.Ο. Άνοιξης (Β Όμιλος)
19:30 Φίλιππος Βεροίας - Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια (Β Όμιλος)

Χαιρετισμός Προέδρου Ο.Χ.Ε.
Το Αμύνταιο η γενέθλια γη του Ελληνικού χάντμπολ (13/02/1977) με πρωτεργάτες του αθλήματος προπονητές, αθλητές, παράγοντες και Δημοτικούς άρχοντες, φιλοξενεί το διάστημα 29/6-03/07 το «Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β΄».
Αποδίδουμε τιμή στους πρωτεργάτες του αθλήματος. Συγχαίρουμε τους οργανωτές Αμύντα Αμυνταίου, Φιλώτα ΠΑΣ και Δήμο Αμυνταίου για την πρωτοβουλία αυτή.
Η ΟΧΕ έχοντας ως πρώτο της μέλημα την ανάπτυξη, περιβάλλει κάθε ανάλογη εκδήλωση με αμέριστο ενδιαφέρον. Από τις αθλήτριες που θα αγωνιστούν σ΄ αυτήν τη διοργάνωση θα αναδειχθούν οι αυριανές πρωταθλήτριες, που θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες.
Κωνσταντίνος Γκαντής
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος

Χαιρετισμός Δημάρχου Αμυνταίου
Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε, ως γενέτειρα πόλη του χάντμπολ, τη διοργάνωση «ΟPEN Παγκορασίδων Β΄», κάνοντας πράξη το πρωτόκολλο συνεργασίας με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος. Αναντίρρητα η παράδοση του τόπου μας στο χάντμπολ, η αγάπη της τοπικής κοινωνίας για το άθλημα αυτό, αλλά και οι συνεχείς διακρίσεις των ομάδων του Αμύντα Αμυνταίου και του Φιλώτα ΠΑΣ σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό επίπεδο, τροφοδοτούν τις προσδοκίες μας για σπουδαίες επιδόσεις και πλούσιο θέαμα.
Ο Δήμος μας και εγώ προσωπικά στηρίζουμε διοργανώσεις που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και τον ευγενή συναγωνισμό.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σ΄ όλες τις αθλήτριες και καλούμε όλες τους συνδημότες μας να στηρίζουν τη διοργάνωση με την παρουσία τους.
Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου

Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη, Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας
Κυρίες και κύριοι, αγαπητές αθλήτριες.
Σας καλωσορίζουμε, εγκάρδια στο «ΟPEN Παγκορασίδων Β΄». Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την παρουσίας σας στον όμορφο τόπο μας και ειδικότερα στην πόλη του Αμυνταίου, που αναντίρρητα έχει προσφέρει τα μέγιστα στην Ελληνική χειροσφαίριση. Η αγάπη και η φιλοξενία μας είναι δεδομένες. Η Π.Ε Φλώρινας βρίσκεται πάντα αρωγός στο πλευρό τέτοιων διοργανώσεων.
Χαιρετίζω τον Δήμο Αμυνταίου και τις ομάδες του Αμύντα Αμυνταίου και του Φιλώτα ΠΑΣ για τη διοργάνωση των αγώνων, εύχομαι καλή επιτυχία σ όλες τις αθλήτριες και καλώ του πολίτες της Π.Ε. Φλώρινας να δώσουν το παρών, για να στηρίζουν έμπρακτα αυτή τη προσπάθεια.
Με εκτίμηση
Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας
Στέφανος Μπίρος


Για την άμεση ενημέρωση σας, σχετικά με τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος Παγκορασίδων Β’, μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα μας στο facebook: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPEN ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β 29/06 - 03/07 ΑΜΥΝΤΑΙΟ 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου