Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Σε ανοδική πορεία ο ποδηλάτης του ΑΟΦ Άγγελος Σαράφης

Στην δεύτερη θέση στην κατηγορία παίδων τερμάτισε ο ποδηλάτης του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, Άγγελος Σαράφης στον ημιμαραθώνιο των 24 km LAILIAS TROPHY που πραγματοποιήθηκε στον Λαι-Λιά Σερρών στις 3/7/16. Ο αθλητής του ΑΟΦ πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνηση αφού αφησε πίσω αθλητές μεγάλων ποδηλατικών συλλόγων της Θες/νίκης και δυστυχώς ΄’δεν του
έφτασαν τα χιλιόμετρα’’ ώστε να βγεί πρώτος, αφού ανέβαινε διαρκώς η αποδοσή του στην διάρκεια του αγώνα, απειλώντας έτσι τον πρώτο αθλητή. Άτυχος στάθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής ποδηλασίας που πραγματοποιήθηκε στην Ναύπακτο στις 16-17/7, αφού παίρνοντας εκκίνηση ανάμεσα σε 50 αθλητές της κατηγορίας του και ενώ βρισκόταν στην 10η θέση, εγκατάλειψε στον πρώτο γύρο λόγω μηχανικού προβλήματος (σπάσιμο δισκόφρενου).  Τίποτα όμως δεν πτοεί τον Άγγελο, αφου προπονείται εντατικά σε καθημερινή βάση, εκπονώντας ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης με προπονητή τον Τίτα Χρήστο, έχοντας σαν στόχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜΤΒ marathon στα τέλη Σεπτεμβρίου, όπου αν δεν υπάρξουν τυχών αστάθμητοι παράγοντες με πτώσεις και μηχανικά προβλήματα,  θα μας εκλπήξει ευχάριστα. Μέχρι στιγμής ίσως ο Άγγελος να είναι ο σημαντικότερος φέρελπις ποδηλάτης που είχε ποτέ η πόλη μας και ο σύλλογός μας.
Για περισσότερα: site AOF: www.aoflor.gr
Το Δ.Σ

1 σχόλιο:

  1. .. συγχαρητήρια στον νεαρό αθλητή
    θα πρέπει όμως να γνωρίζει ο προπονητής του ο οποίος και συντάσσει τις "εξειδικευμένες" προπονήσεις του νεαρού αθλητή, ότι με βάση τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθώνιου Ορεινής Ποδηλασίας απευθύνεται μόνο στις κατηγορίες Elite Ανδρών και Γυναικών! Δυστυχώς για τον φέρελπη Φλωρινιώτη το προπονητικό πρόγραμμα που ακολουθεί είναι τελείως άστοχο. Αστάθμητος παράγοντας ή πλήρης έλλειψη γνώσεων σε θέματα ποδηλασίας από τον προπονητή του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή