Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΕΛΚΕΔΙΜ ΙΙΕΚ Δυτικης Μακεδονιας

Το ΕΛΚΕΔΙΜ ΙΙΕΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ παρέχει μια εναλλακτική επιλογή σπουδών υψηλών προδιαγραφών, στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, προτείνοντας 4 ειδικότητες υψηλής ζήτησης και
καλής επαγγελματικής αποκατάστασης, με 4 δημιουργικά και δημοφιλή επαγγέλματα, που η επιτυχία τους εξαρτάται από τις ικανότητες, το πάθος και την προσωπική προσπάθεια που καταβάλει ο καταρτιζόμενος να ξεχωρίσει και να αποκτήσει επαγγελματική ταυτότητα στο χώρο του!
Συγκεκριμένα τα ΤΜΗΜΑΤΑ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ του ΕΛΚΕΔΙΜ ΙΙΕΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που θα λειτουργήσουν τη νέα χρονιά είναι
• ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ 
• ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ
• ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΗΨΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
• ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
Αναλυτικά για τις ειδικότητες και τα μαθήματα, καθώς και την προοπτική σπουδών στο ΙΙΕΚ μπορείτε να ενημερωθείτε από την σελίδα του ΕΛΚΕΔΙΜ www.kozani.elkedim.gr και στο τηλέφωνο 2461027001 , καθημερινά 10:00 – 20:00.
Οι καταρτιζόμενοι που ολοκληρώνουν επιτυχώς την κατάρτισή τους στο ΙΕΚ, λαμβάνουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης που τους δίνει το δικαίωμα να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής κατάρτισης για την απόκτηση Διπλώματος .
Το Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης είναι αναγνωρισμένο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Π.Δ. 231/29-7-98, με το οποίο ενσωματώθηκε στο ελληνικό δίκαιο η οδηγία 92/51/ΕΟΚ).
Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι καταρτιζόμενοι δικαιούνται αναβολής στράτευσης.
Καταρτιστείτε! Η επαγγελματική κατάρτιση θα αποτελεί ολοένα και περισσότερο μια καλή εναλλακτική επιλογή και το βασικό μέσο για την αναβάθμιση των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου