Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

“Αντλούμε δύναμη απο τη δύναμη και την καθαρή σας ματιά” το μήνυμα του Περιφερειάρχη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με τους μαθητές και τις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Βελβεντού και του Ειδικού Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Πτολεμαϊδας βρέθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

“Είμαι σήμερα εδώ για να πάρω δύναμη απο τη δύναμή σας. Είστε καθημερινά στη σκέψη μου” είπε απευθυνόμενος στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Πτολεμαϊδας ο Θ. Καρυπίδης και συνέχισε “έχουμε τη μεγάλη ευθύνη να απαντήσουμε με την πρόσθετη -όχι στήριξη- αλλά συμβολή στη δημιουργία και στην προοπτική που υπάρχει εδώ”.
Κατά την παρουσία του στο Βελβεντό ο Θ. Καρυπίδης έδωσε τις ευχές για τη νέα σχολική χρονιά, λέγοντας στους μαθητές “απο τη δική σας δημιουργία και την καθαρή ματιά αντλούμε δύναμη για να κάνουμε τον τόπο καλύτερο. Πρέπει να είστε περήφανοι για τον τόπο σας, έναν τόπο δημιουργίας που έφτιαξαν οι γονείς και οι παππούδες σας”. Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι σύντομα η Περιφέρεια θα αναλάβει την έκδοση των παραμυθιών που δημιούργησαν οι μαθητές του σχολείου, ώστε να μοιράζονται και στα υπόλοιπα σχολεία, συνεχίζοντας την παράδοση της δημιουργίας, ενώ τόνισε ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης του σχολείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου