Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Ο ΟΞΙΦ στην Αυστρία

Το παρόν έδωσαν 4 αθλητές του ΟΞΙΦ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων στο Κλάγκενφουρτ της  Αυστρία (239 συμμετοχές στο ατομικό και 40 ομάδες).Η Αποστολή του Ομίλου είχε την τιμή να φιλοξενεί αθλητές από Α.Α. Ιωαννίνων, Ακρίτες και Μέγας Αλέξανδρος Κορδελιού.
Αναλυτικότερα, πολύ καλός ο
Αλέξανδρος Γκώγκος στους ομίλους με 5 νίκες 1 ήττα, ο Φίλιππος 4 νίκες 2 ήττες, ο Θοδωρής Αβραμίδης 3-3, ο Δημήτρης Γιαννάκης 3-3, ο Κυριάκος Χατζηευφραιμίδης 2-4 (με 3 ήττες στον πόντο!), ο Διονύσης Μπουγάτσος 2-4 , ο Ιάσωνας Καζάκος 1-5 και ο Αλέξανδρος Μπουγάτσος 0-6.
Ο Αλέξανδρος έκανε 64αδα σχετικά άνετα και εκεί έχασε από τον Ισραηλινό Αρμόζα (10-15). Ο Φίλιππος, επίσης 64άδα και έχασε από το Νο 1 Ρουμάνο Μάτσκα 8-9.  Ο Θοδωρής στους 128. Ο Κυριάκος ήταν η ευχάριστη έκπληξη στην 1η του συμμετοχή στην Ευρώπη….ο Δήμητρης έχασε στο οικογενειακό ντέρμπι από τον Αλεξάντερ Καλτσάμης άνετα…Διονύσης μακριά από τον καλό του εαυτό και Ιάσωνας με Αλέξανδρο αγχωμένοι και άπειροι….
Τελική Κατάταξη: Άλεξ 41ος, Φίλιππος 52ος, Θοδωρής 114ος, Κύρος 124ος, Κίτσος 155ος, Διονύσης 169ος, Ιάσωνας 220ος και Αλέξανδρος 228ος.
Στα ομαδικά η Ελληνική Αποστολή συμμετείχε με 3 ομάδες GRE – GRE 2 – GRE 3. Τελική κατάταξη GRE (Γκώγκος Αλ. – Γκώγκος Φίλιπ. – Αβραμίδης) 10η, GRE 2 (Χατζηευφραιμίδης – Γιαννάκης – Μπουγάτσος Διον. – Μπουγάτσος Αλεξ.) 30η και GRE 3 (Καζάκος – Δημητρόπουλος – Καραμπίνης) 4η.  Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι GRE και GRE2 αντιμετώπισαν και νίκησαν και τις τρείς Ουκρανικές Ομάδες ενώ από την Γερμανία έχασαν για 1 μόλις πόντο!
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της  Βέρνης ο Νικόλας, αναποφάσιστος, έκανε 1 νίκη στους ομίλους  και 5 ήττες (οι 4 στον πόντο!!!!!).
Εντυπωσιακή η 1η παρουσία του Σωτήρη Σωτήρα ως Διαιτητή στους Τελικούς της Διοργάνωσης!
Συνολικά το Σαββατοκύριακο η Ελληνική Ξιφασκία εκπροσωπήθηκε με περισσότερους από 27 αθλητές – αθλήτριες ανά την Ευρώπη, περισσότερους ίσως από κάθε άλλο άθλημα στην Ελλάδα!!!! 
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η δράση συνεχίζεται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Η Οικογένεια του ΟΞΙΦ Καλωσορίζει τα MIKEL Φλώρινας!
Από το ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου