Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Σεμινάριο Ενδοσχολικής Επιμόρφωσης από το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Φλώρινας

Την Παρασκευή 16-12-2016 στα εργαστήρια πληροφορικής του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου (1ο Ε.Κ.) Φλώρινας τα οποία στεγάζονται στο κτίριο του 1ου ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα « Διαδραστικοί Πίνακες και η χρήση τους στην εκπαιδευτική διαδικασία».
Το σεμινάριο έγινε με πρωτοβουλία του 1ου Ε.Κ. Φλώρινας σε συνεργασία με το Κε.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φλώρινας.
Συμμετείχαν εκπαιδευτικοί από το 1ο Επαγγελματικού Λύκειο Φλώρινας ενώ την παρουσίαση και σχετική θεματική με τους διαδραστικούς πίνακες ανέπτυξε ο τεχνικός υπεύθυνος του Κε.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Φλώρινας Χρήστος Όροβας.  
Οι εκπαιδευτικοί του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Φλώρινας αφού παρακολούθησαν την  παρουσίαση συζήτησαν εμπειρίες,  τρόπους οργάνωσης του μαθήματος , και πλεονεκτήματα που υπάρχουν με τη χρήση διαδραστικών πινάκων στη τάξη.
Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Φλώρινας από τον Οκτώβριο του 2016 έχει την τύχη να διαθέτει δύο υπερσύγχρονα εργαστήρια πληροφορικής, πλήρως εξοπλισμένα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ο οποίος παραχωρήθηκε εντελώς δωρεάν από το «Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης» (http://www.onassis.org/) με στόχο την άριστη από πλευράς εξοπλισμού υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου.
Κλείνοντας να ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο και αισιόδοξο 2017.
Η Δ/ντρια του 1ου Ε.Κ. Φλώρινας
Μαρνέρη Ευγενία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου