Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης. Την Κυριακή 18/12/2016 και ώρα 18.00 μ.μ. στην αλάνα του Κέντρου Πολιτισμού Τούμπας ανάψαμε τη χριστουγεννιάτικη φωτιά μας. Εκατοντάδες Φλωρινιώτες της
Θεσσαλονίκης, αλλά και φίλοι της Φλώρινας, απόλαυσαν το πατροπαράδοτο Φλωρινιώτικο έθιμο, με συνοδεία εδεσμάτων και μουσικής υπόκρουσης. Η διττή στοχοθεσία της εκδήλωσης υπήρξε απόλυτα επιτυχής. Αφενός, επικοινωνήσαμε την παράδοση της Φλώρινας στο κλεινόν άστυ, ‘’προσομοιώνοντας’’ τις ‘’Φωτιές των Χριστουγέννων’’ της γενέτειρας γης μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφετέρου, η συμμετοχή και παρουσία πολλών νέων συμπολιτών μας, που δήλωσαν το παρόν τους στα δρώμενα του Συλλόγου, εκδηλώνοντας διάθεση για συμμετοχή και σε μελλοντικές δράσεις του Σ.Φ.Θ., ικανοποιώντας την επιθυμία και το αίτημα για ανανέωση.
ΥΓ: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Φλωρινιώτη επιχειρηματία κ. Μπέλλη, για τη γενναιόδωρη προσφορά του, της  επιχείρησης "ΦΛΩΡΙΝΑΙΑ ΓΗ'' , Νικηφόρου Φωκά 15, Θεσσαλονίκη, που μας παρείχε τόσο εδεσματική (με τα απίθανα προϊόντα του, που δοκίμασαν με ενθουσιασμό οι επισκέπτες της εκδήλωσης), όσο και υλική υποστήριξη, τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Μπίρο, για την παροχή οίνου και καπέλων, τον συνεταιρισμό Πελεκάνος, τον επιχειρηματία κ. Ναουμίδη, καθώς και τον επιχειρηματία κ. Βέργο, που συνέβαλε στο ψήσιμο των εδεσμάτων και την ετοιμασία της Φλωρινιώτικης φασολάδας.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2017.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου