Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Έδειξαν τη δύναμή τους οι Σάρισες με 7 μετάλλια

Πιο δυνατές από κάθε άλλη φορά οι ΣΑΡΙΣΕΣ διέπρεψαν στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο 25/26 Μαρτίου. Τα παιδιά της Φλώρινας κατέκτησαν 7 μετάλλια χαρίζοντας σε όλα τα μέλη των ΣΑΡΙΣΩΝ πολλά χαμόγελα.

Το Πρωτάθλημα αυτό συγκέντρωσε στην πόλη μας 133 αθλητές-αθλήτριες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ παρατάχθηκαν με όλα τα παιδιά των Ακαδημιών δείχνοντας το βάθος του συλλόγου σε υποδομές. 
Τη μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε η 8χρονη Γεωργία Σπανού που στην κατηγορία μίνι-παγκορασίδες κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο. Στην ίδια κατηγορία χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν η Δέσποινα Γκέσσα και η Ειρήνη Χρυσοστομίδου. Τέσσερα ακόμα παιδιά κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες τους. Ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής στους μίνι-παμπαίδες, ο Ιωσήφ Ελσάμι στους παμπαίδες, η Χρυσή Φωτιάδου στις κορασίδες και ο Ανδρέας Μίντσης στους εφήβους. Τελικός απολογισμός 1 χρυσό και 6 χάλκινα.

Τα αποτελέσματα των αθλητών μας έχουν ως εξής:

ΕΦΗΒΟΙ (16): Μίντσης Α. 4ος
ΠΑΙΔΕΣ (22) : Αντωνίου Κ. 11ος
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (12): Φωτιάδου Χ. 3η
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (27): Ελσάμι Ι. 4ος, Μούσιας Σ. 6ος, Σφέτκος Ν. 16ος, Ελσάμι Ζ. 17ος, Σαββίδης Κ. (27ος) 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (13): Άμπα Δ. 8η, Μάλο Α. 13η 
ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (11): Σαμπαλής Χ. 4ος, Σαπρανίδης Γ. 9ος, Τζιούτζιας Π. 10ος, Πεσιρίδης Γ. 11ος
ΜΙΝΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (12): Σπανού Γ. 1η, Γκέσσα Δ. 3η, Χρυσοστομίδου Ει. 4η, Πεσιρίδου Αικ. 7η, Σινιάκη Ε. 8η, Κετσετζή Θ. 9η, Μπάλλιου Ε. 10η, Χρυσοστομίδου Ν. 11η, Κων/νίδου Χ. 12η

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους προπονητές τους Πρεντοάικα Λίβιου και Σαπουντζή Αγγέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου