Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Οι εξελίξεις στη ΔΕΗ όσο αφορά τη δεύτερη μονάδα της Μελίτης

Με αφορμή το δελτίο τύπου της 20/4/2017 του Ε.Κ.Φ με τίτλο : "Επένδυση ενός δις ευρώ στα σκουπίδια!", παραθέτουμε τα εξής:
Είναι καλοδεχούμενη η ευαισθησία και επαγρύπνηση του Ε.Κ για το project  ΜΕΛΊΤΗ και τη σχετική επένδυση που έχει δρομολογήσει η διοίκηση της ΔΕΗ με τη στήριξη της  Κυβέρνησης και προσωπικά του ίδιου του Πρωθυπουργού.

 Να είναι πάντως σίγουροι οι εκπρόσωποι του  Ε.Κ ότι η επένδυση, σε ότι εξαρτάται από την ελληνική πλευρά θα γίνει και θα είναι ντάλα μεσημέρι όπως είπε ο Πρόεδρος της ΔΕΗ. Και μάλιστα με διαφανέστατες διαδικασίες που θα διασφαλίζουν το εθνικό συμφέρον μακριά από τις φαύλες πρακτικές του παρελθόντος.
Εξάλλου η κυβέρνηση και η Διοίκηση πήραν την πρωτοβουλία και έκαναν όλες αυτές τις ενέργειες, για την συνεργασία με την κινεζική εταιρεία CMEC και τη δημιουργία ενός εταιρικού σχήματος με τη ΔΕΗ για την κατασκευή της  νέας σύγχρονης μονάδας ΜΕΛΙΤΗ ΙΙ, με προοπτική και για άλλες επενδύσεις που θα δώσουν μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση στην  περιοχή αλλά και στην οικονομία της χώρας.
Ας κάνουμε λοιπόν όλοι λίγες ακόμη βδομάδες υπομονή και ας είμαστε αισιόδοξοι.
Τέλος θα συστήναμε σε όσους προβαίνουν σε δημόσιες δηλώσεις επικαλούμενοι την θεσμική του ιδιότητα, να είναι λίγο πιο προσεκτικοί, δεδομένου ότι η κοινωνία μας δεν αντέχει άλλη καταστροφολογία και κινδυνολογία.
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου