Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ηχηρό μήνυμα - άδειασμα Τσίπρα σε Παναγιωτάκη

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη σημερινή επίσκεψή του (και συνέντευξη) στο ΥΠΕΝ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σε πολλά επιμέρους ενδιαφέροντα ζητήματα, με τα κυριότερα που προκύπτουν να αφορούν: Σαφείς αιχμές στη διοίκηση της ΔΕΗ για τις διαφοροποιήσεις που έχει δημοσιοποιήσει σχετικά με τα θέματα της ηλεκτρικής αγοράς (...)Ειδικότερα στο θέμα της ΔΕΗ και των τοποθετήσεων Παναγιωτάκη για το τι μέλλει γενέσθαι με τις λιγνιτικές μονάδες και το νέο μνημόνιο, ο κ. Τσίπρας σχολίασε τα εξής:

"Ο καθένας έχει έναν ρόλο. Ο ρόλος του κ. Παναγιωτάκη είναι να καταθέτει σκέψεις και προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση των θεμάτων που η ΔΕΗ έχει συμφέρον να διαχειρισθεί. Αλλά δεν είναι ο διευθύνων σύμβουλος αυτός που διαπραγματεύεται με θεσμούς, ούτε αυτός που παράγει πολιτική. Την πολιτική την καθορίζει η κυβέρνηση. Ως εκ τούτου θα πρότεινα και στον ίδιο να συμφιλιωθεί με την πραγματικότητα".
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός επανέλαβε πως η διαπραγμάτευση για τη ΔEH έφερε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αποσοβώντας το σχέδιο για «μικρή ΔEH».

Πηγή: energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου