Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων και μαύρων ζωνών του SHOGUN

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου 2017 στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Πατουλιδείου Πρεσπών οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων και μαύρων ζωνών του Αθλητικού  Πολιτιστικού Συλλόγου Φλώρινας SHOGUN .  Σε ένα στάδιο  κατάμεστο
από φίλους και γονείς  του συλλόγου,  διαμορφωμένο σύμφωνα με τις ανάγκες των εξετάσεων . Στρωμένα δύο τερέν( τατάμι ) και οι αθλητές  χωρισμένοι ανάλογα με τις ζώνες και τις ηλικίες Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρομε ότι για δεύτερη χρονιά μας τιμά με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών. Κ. Θωμάς Σμιάρης.
Οι περισσότεροι αθλητές έδειξαν υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο ξεχωρίζοντας με το ταλέντο τους και τη δυναμικότητα τους με αποτέλεσμα να προαχθούν στον επόμενο βαθμό τους. 
Προσπάθειες που όσο κανείς βλέπει καταλαβαίνει όλο και πιο πολύ τη φιλοσοφία  και τις τεχνικές των πολεμικών τεχνών διαπιστώνει ότι δεν περιορίζονται στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης μόνο αλλά αποτελούν μέσο και εφόδιο για τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.
Στο τέλος των εξετάσεων οι εξεταστές έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές και τόνισαν στους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους του αθλήματος την άριστη δουλειά, ο  Σύλλογος με τη  σειρά του ευχαρίστησε τους εξεταστές για την παρουσία τους, έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές και ανέφερε πως όταν υπάρχει θέληση, υπομονή , επιμονή, πειθαρχεία και σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και αυτό το αποδεικνύουν οι αθλητές μας με τις επιτυχίες τους. Ακολούθησε η απονομή μαύρης ζώνης στη μαθήτρια του συλλόγου Ράλλη Ευαγγελία και στη συνέχεια από τον Πρόεδρο της επίσημης  Ομοσπονδίας απονομή το πτυχίο Βοηθού Προπονητή  στον κ. Χρήστου Αλέξανδρο Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με τα χορευτικά συγκροτήματα της Ευξείνου Λέσχης  και του νεοσύστατου συγκροτήματος Απανταχού Πρεσπιωτών που μας χάρισαν πολύ ωραίες στιγμές Ένα   μεγάλο ευχαριστώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου