Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Φιλική ήττα για τον Ερμή Αμυνταίου

Χρησιμοποιώντας 2 διαφορετικές 11αδες ο Ερμής Αμυνταίου γνώρισε την ήττα με 1-0 από το Μακεδονικό Σιάτιστας (2ος πέρσι στην Α΄ Ε.Π.Σ. Κοζάνης), σε φιλική αναμέτρηση 80 λεπτών που έγινε στην έδρα του 2ου.
Ήταν το πρώτο φιλικό για τους παίκτες του Δημήτρη Σιαπανίδη που είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο
από τις δυνατές προπονήσεις που κάνουν εδώ και περίπου 20 μέρες.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και αφού απείλησαν στο 1ο λεπτό όταν το σουτ του Ταφαρλή απέκρουσε ο Περπερίδης προηγήθηκαν στο 22ο με διαγώνιο σουτ του Ταφαρλή μετά από λάθος της άμυνας.
Στην επανάληψη ο Ερμής ήταν πολύ καλύτερος δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι αλλά η ισοφάριση δεν ήρθε.
Στο 45ο ο Μαυροματίδης έκανε κάθετη μπαλιά για το Θεοδουλίδη που νικήθηκε 2 φορές στο τετ-α-τετ από τον Παναγιωτίδη ενώ 3 λεπτά μετά η κεφαλιά του Τσούκρα σχεδόν εξ΄ επαφής πέρασε παράλληλα προς τη εστία.
Στο 63ο και 65ο τα σουτ των Τσορλίνη και Θεοδουλίδη αντίστοιχα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παναγιωτίδης και στο 73ο βολίδα του Μαυροματίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, έσκασε στη γραμμή για να διώξει στη συνέχεια ο Ζιάρας.
Στο 76ο πλασέ του Μαυροματίδη έδιωξε στη γραμμή ο Μαλούτας και ένα λεπτό μετά ο Θεοδουλίδης μπήκε στη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ζιάρας.

Μακεδονικός Σιάτιστας: Παναγιωτίδης (70ο Ζιάρας), Μπετσής Χ., Καλπακίδης, Μαλούτας, Αλιατίδης, Τσούκρας Γ., Μπζιώτης (70ο Ζαγκουντίνος), Δονούλης, Τσούκρας Χ. (56ο Μούστα), Ταφαρλής, Στεργίου (65ο Μπέτσης Β.).

Ερμής Αμυνταίου: 

Α΄ Μέρος: Περπερίδης, Δόνες, Κότσλης, Κλάζογλου, Λαζαρίδης (30ο Πάληος), Χάϊτίδης, Τριανταφύλλου, Τράϊκος, Ηλιάδης, Δημητριάδης, Πρωτογέρης.

Β΄ Μέρος: Ψαρράς, Γιορετζίδης, Μπίκος, Μουρουζίδης, Αμαραντίδης, Πάνος, Πασχαλίδης, Θεοδουλίδης, Μαυροματίδης, Τσορλίνης, Σερσέμης.


Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης οι αρχηγοί του Ερμή για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι οι Μαυροματίδης, Ηλιάδης και Κλάζογλου.


Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου