Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Ευχαριστήρια Επιστολή του 1ου Ε.Κ. Φλώρινας στο Κοινωφελές Ίδρυμα “Ωνάση”

Η Διεύθυνση του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.), ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  καθώς  και η  Μαθητική Κοινότητα του 1ου ΕΠΑ.Λ., του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ., του Ειδικού σχολείου και του Δημοσίου ΙΕΚ Φλώρινας  ευχαριστούν θερμά τον
πρόεδρο κύριο Αντώνη Σ. Παπαδημητρίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος για τη γενναιόδωρη δωρεά Τεχνολογικού Εξοπλισμού για τις ανάγκες των σχολείων μας.
Ο Τεχνολογικός Εξοπλισμός των δυο υπερσύγχρονων εργαστηρίων Πληροφορικής ο οποίος αποτελείται από εικοσιέξι υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, δύο διαδραστικούς πίνακες, πέντε βιντεοπροβολείς, δύο εκτυπωτές και ένα φωτοτυπικό μηχάνημα, συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη εκπαιδευτική διαδικασία ώστε να επιτευχθούν οι μαθησιακοί στόχοι του αναλυτικού προγράμματος σπουδών και στην ενίσχυση του διδακτικού έργου των εκπαιδευτικών. 
Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης στην άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας και στη γενναιόδωρη και ανιδιοτελή 5πράξη σας που αποδεικνύει το ειλικρινές και γνήσιο ενδιαφέρον σας προς την Τεχνική Εκπαίδευση, που δυστυχώς μόνο στη χώρα μας παραμένει τόσο υποβαθμισμένη.
Η δωρεά σας αποτελεί δείγμα ευαισθησίας και βαθιάς επίγνωσης της κοινωνικής ευθύνης, ειδικότερα σε ακριτικές περιοχές, όπως η δική μας, που στερείται αντικειμενικά άλλων «δυνατοτήτων» και προσόδων.
Η στήριξη που μας παρέχεται είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αποδεικνύετε έμπρακτα ότι η Ελλάδα θα γεννά πάντοτε σπουδαίους ευεργέτες που στηρίζουν την Παιδεία, κυρίως της μεθορίου. Η νεολαία μας σας ευγνωμονεί.!
Ευχόμαστε και ελπίζουμε, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, τέτοιες υποστηρικτικές ενέργειες να έχουν ανάλογη συνέχεια και να αποτελέσουν παράλληλα παράδειγμα προς μίμηση.    
Με εκτίμηση
Η Δ/ντρια 1ου Ε.Κ. Φλώρινας
Μαρνέρη Ευγενία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου