Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Διοργάνωση ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ για τη ΔΕΗ - ΑΜΕΣΗ Συγκρότηση Ανεξάρτητου Κέντρου Αγώνα

Η αναγκαιότητα είναι περισσότερο από προφανής, και η ΠΡΟΚΛΗΣΗ μπροστά μας! Ή θα σηκώσουμε το γάντι ή θα δώσουμε το δικαίωμα να μιλούν για κοινωνία του καναπέ. ΟΥΤΕ μας ΑΞΙΖΕΙ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ αναλογεί κάτι τέτοιο.

Προχωράμε στη συγκρότηση Ανεξάρτητου Κέντρου Αγώνα, σε πλήρη διαχωρισμό ,αντιδιαμετρικά, με όσους κοροϊδεύουν αντί να αγωνίζονται, με όσους ψεύδονται με την ίδια συχνότητα με την οποία αναπνέουν! Ο αγώνας ΔΕΝ μπορεί να έχει καμία σχέση με τη διαχείριση του εκλογικού κόστους ή την εξασφάλιση της κομματικής στήριξης στις επόμενες εκλογές. Θα οργανωθεί σε αντιπαράθεση με το συντονιστικό Περιφέρειας – Δήμων – ΓΕΝΟΠ, αν θέλουμε να μπορούμε να κοιτάξουμε την κοινωνία και τη νεολαία στα μάτια.
Προωθούμε τη διοργάνωση Τοπικού Δημοψηφίσματος για το ζήτημα της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ. Άμεσα ως πρωτοβουλία θα έρθουμε σε επαφή με φορείς του μαζικού κινήματος ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, αξιοποιώντας κάθε πιθανή μορφή συσπείρωσης (εκδηλώσεις – υπογραφές κλπ), ώστε να οργανωθεί η αντίσταση με σκοπό την αντίσταση ΚΑΙ ΟΧΙ την πλήρη εξαχρείωση.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου