Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Με το δεξί στο 2018 οι Κορασίδες του Αριστέα

Δυναμικό το ξεκίνημα της ομάδας Κορασίδων του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου τη νέα χρονιά, που επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου 13/01 στο ΔΑΚ Αμυνταίου του Οδυσσέα Κοζάνης με 3-1 σέτ στο
πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, του Γ Ομίλοι, του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ.
Παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, η νίκη του Αριστέα αποκτά ιδιαίτερη αξία, αν συνυπολογίσει κανείς τις  βασικές απουσίες (λόγω ίωσης) με τις οποίες παρατάχθηκε στον αγώνα και το ψυχολογικό μειονέκτημα που προκάλεσε η απώλεια του πρώτου σετ.
οι γηπεδούχες προηγήθηκαν στην αρχή του αγώνα με 4-0, όμως η έλλειψη συνοχής που εμφάνισαν στις δύο ζώνες (επιθετική-αμυντική), έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Κοζάνης να πάρει τα ηνία στο σκόρ 12-17, τα οποία διατήρησε μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου σετ (21-25).
Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο, ο Αριστέας προηγήθηκε με 4-0, όμως τούτη τη φορά κατόρθωσε να διατηρήσει το ρυθμό του και να χτίσει διαφορά ασφαλείας 14-8. Παρά τα δύο ταιμ-άουτ που έλαβε ο πάγκος των φιλοξενουμένων, η εικόνα του σετ δεν άλλαξε και κατέληξε εύκολα στον Αριστέα με 25-15.
Με τις παίκτριες της Νοπης Κούση, να διαβάζουν το παιχνίδι του αντιπάλου και να χτυπούν τις αδυναμίες του, το τρίτο και τέταρτο σέτ, εξελίχθηκαν σε τυπική διαδικασία (25-14 και 25-10), διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Διαιτήτριες: Δανιηλίδου- Κορμπέτη
Σετ: 21-25, 25-15, 25-14, 25-10
Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση – Βαρβάρα Νικηφόρου): Μπάλι Φ., Καπετανάκη, Γετίμη, Γιώβη, Κιοσέ, Μπαλι Μ., Δεληδιαμαντή, Κτσουπάκη Ε.
Οδυσσέας Κοζάνης ( Μιχάλης Χριστοφορίδης ) : Δημητριάδου, Ζώτου, Κουκουφίκα, Καπρινη, Κεχαόγλου, Λασπά, Χαλατσόγλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου