Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ήττα από τον Αστέρα Γρεβενών για τις Κορασίδες του Αριστέα

Χωρίς αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό οι παίκτριες του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, δεν μπόρεσαν να προβάλουν σθεναρή αντίσταση απέναντι στον Αστέρα Γρεβενών, γνωρίζοντας ήττα με 3-0 σετ, για την 13η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου του πρωταθλήματος Κορασίδων.

Η αργή αντίδραση των παικτριών του Αριστέα στα επιθετικά χτυπήματα των αντιπάλων και η αδυναμία ολοκλήρωσης των επιθέσεων με δυνατά χτυπήματα από την επιθετική ζώνη, επέτρεψε στις φιλοξενούμενες να ελέγξουν το σκόρ από το ξεκίνημα των δύο πρώτων σετ, τα οποία και κατέκτησαν με διψήφια διαφορά (13-25 -12, 8-25 -17).
Εξαίρεση μπορεί να θεωρηθεί το τρίτο σετ, όπου ο Αριστέας αν και προηγήθηκε με 4-0, δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει την επιθετική πληρότητα των φιλοξενούμενων, υποπίπτοντας σε διαδοχικά λάθη και παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του πάγκου να αφυπνίσει αγωνιστικά τις παίκτριες, με δυο γρήγορα δυο τάιμ - άουτ, δέχτηκε σερί 13-0 και έτσι το σετ πήρε τροπή αντίστοιχη με εκείνη των δύο πρώτων (11-25 -14).    
Σετ: 13-25, 8-25, 11-25
Διαιτητές : Κορμπέτη - Γκλούμπου
Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση – Βαρβάρα Νικηφόρου) :   Καπετανάκη, Γετίμη, Γιώβη, Θεολογίδου, Δεληδιαμαντή, Κατσουπάκη Μ., Χαραλαμπίδου, Κατσουπάκη Ε.
Αστέρας Γρεβενών (Χρήστος Χαντές)  Τζουβάρα, Παναγιωτίδου, Κολυδά, Τασούλα, Τριμίντζου, Χατζηγεωργιάδου, Αμαναντιάδου, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου