Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

297 παιδιά έκαναν την διαφορά…

Την τιμητική του είχε το Προπονητικό Κέντρο του ΟΞΙΦ στην Θεσσαλονίκη, TFC-HELEXPO, το προηγούμενο Σάββατο αφού με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Kids Cup Vol.5, κυριολεκτικά κατεκλύσθη από κόσμο.

Συνολικά 297 παιδιά από όλα τα σωματεία της Βορ. Ελλάδας αλλά και από τα Ιωάννινα, τον Βόλο και την Αθήνα αγωνίσθηκαν σε 12 κατηγορίες στο ξίφος μονομαχίας και την σπάθη.
Από τον ΟΞΙΦ περισσότερα από 50 ξιφομάχοι, αρκετοί, για 1η φορά δοκίμασαν την μαγεία της μονομαχίας και τα πήγαν τέλεια. Συνολικά 2 Χρυσά 4 Αργυρά και 6 Χάλκινα μετάλλια ήταν η συγκομιδή των παιδιών του ΟΞΙΦ με ξεχωριστή ιστορική στιγμή την κατάκτηση  των πρώτων μεταλλίου στην Σπάθη από τον Γιώργο Σδήρο και την Μαρία Κετσετζή!
Αναλυτικά Χρυσά Μετάλλια Κατέκτησαν η Αφροδίτη Ταρενίδου (-17) και η Νεφέλη Ρασπόπτση (-11), Αργυρά Μετάλλια ο Τσώκας Βασίλειος (-11), Άγγελος  Ρασπόπτσης  (-17), Αφροδίτη Ταρενίδου (-14), Φίλιππος Χατζητύπης (-17) και Χάλκινα Μετάλλια ο Τριαντάφυλλος Βράκας (-11), Ραφαέλλα Ελευθεράκη και Κωσταντίνα Καράτζα (-14), Άννα – Μαρία Μιαούλη (-17), Γιώργος Σδήρος (-14) και Κετσετζή Μαρία (-17). Όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στο www.oxif.gr/kidscup 
Το Δ.Σ. του ΟΞΙΦ θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει όλες και όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές, προπονητές και τα σωματεία, τους διαιτητές την γραμματεία των αγώνων αλλά κυρίως τους γονείς, τους συνοδούς και τους φίλους για την παρουσία και την υποστήριξή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ΔΕΘ-HELEXPO για την φιλοξενία και στους Χορηγούς μας COFFEE BROWN – ΒΙΕΜΑΚ – ΦΛΩΡΙΝΑΙΑ ΓΗ – ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ – SWORD HELLAS – EKO ΡΑΣΠΟΠΤΣΗΣ.
Το επόμενο Kids Cup vol.6 θα διοργανωθεί στην Φλώρινα 4 Μαΐου λίγο πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο ξίφος μονομαχίας, διοργάνωση που έχει αναλάβει ο ΟΞΙΦ στις 5 και 6 Μαΐου 2018. Ο φετινός κύκλος του KIDS GP θα «κλείσει» στις 7 Ιουλίου στο Δερβένι Κορινθίας με διοργανωτή τον Σπάρτακο Κορίνθου.
Τώρα η δράση «μεταφέρεται» στην Βουδαπέστη με την συμμετοχή του Στέργιου και Νίκου Τσώκα σε κάμπ προετοιμασίας και στο μεγαλύτερο GRAND-PRIX του κόσμου την ερχόμενη Παρασκευή το φημισμένο WESTEND BUDAPEST GP! 
Τέλος, το ΔΣ του ΟΞΙΦ οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια τον Πρόεδρο της ΕΟΞ κ. Μανώλη Κατσιαδάκη και το ΔΣ της ΕΟΞ οι οποίοι με απόφαση τους συμπεριέλαβαν τους αθλητές μας Στέργιο Τσώκα και Φίλιππο Γκώγκο στην αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -20 στην Βερόνα, Ιταλία. Οι Στέργιος και Φίλιππος θα αγωνισθούν την Κυριακή 1η Απριλίου.
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου