Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Τα αποτελέσματα του 2ου Διαγωνισμού Ορθογραφίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  ο 2ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου που οργάνωσε η Ένωση Φιλολόγων Ν. Φλώρινας. Συμμετείχαν τελικά 38 μαθητές από σχολεία της Π.Ε. Φλώρινας, οι οποίοι
διαγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο και με ευγενή άμιλλα.
Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στην ορθογραφία, την ετυμολογία, την ερμηνεία και τον σχηματισμό πρότασης με λέξεις , οι οποίες επιλέχθηκαν με κλήρωση από τράπεζα λέξεων. 
Από τη βαθμολογία όλων των επιπέδων προέκυψε η παρακάτω δεκάδα με σειρά κατάταξης:

Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
1
ΡΟΣΕΝΛΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
2
ΝΕΔΕΛΚΟΥ
ΦΛΩΡΑ
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
3
ΑΝΔΡΕΟΥ
ΕΛΕΝΗ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
4
ΜΠΑΛΚΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
5
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
6
ΤΣΑΦΚΑ
ΖΩΗ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
7
ΦΡΡΟΚΟΥ
ΤΖΩΑΝΝΑ
ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
8
ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
9
ΒΕΛΛΙΟΥ
ΡΟΔΟΥΛΑ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
10
ΚΑΡΔΕΡΙΝΗ
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Ορθογραφικά λεξικά και  δώρα από τον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας απονεμήθηκαν ως βραβεία στους τρεις πρώτους. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό δώρα και βεβαίωση συμμετοχής. 
Οι μαθητές που διακρίθηκαν αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους, ενώ όλοι όσοι συμμετείχαν είναι αξιέπαινοι για την προσπάθειά τους. 
Να σημειώσουμε ότι οι δέκα αυτοί μαθητές θα εκπροσωπήσουν την ΠΕ Φλώρινας στον αντίστοιχο περιφερειακό διαγωνισμό που θα γίνει στην Καστοριά στις 22 Απριλίου 2018.
Από τη μεριά μας ως διοργανωτές  οφείλουμε να ευχαριστήσουμε:
 Τον Δήμο Φλώρινας που ανέλαβε τη συνδιοργάνωση του διαγωνισμού, παραχωρώντας μας την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου και προσφέροντας τα δώρα και τα κεράσματα στους μαθητές. 
Τον Σύλλογο Καθηγητών Πληροφορικής για την τεχνική βοήθεια, και, ιδιαίτερα, τον κ. Γεωργίου Σωτήριο για την επιμέλεια της αφίσας, τον κ. Στυλιάδη Κων/νο και την κ. Τζώγκα Αναστασία για την ηλεκτρονική καταχώριση και έκδοση των αποτελεσμάτων. 
 Επίσης, ευχαριστούμε  τη ΔΕΗ Α.Ε. ΑΗΣ Μελίτης για την υποστήριξη σε γραφική ύλη κάθε είδους.
Τέλος, τις φιλολόγους: Αραμπατζή Χρύσα, Σεϊδάρη Παναγιώτα και Σταμπουλίδου Αναστασία (κριτική επιτροπή), Μαλεσιάγκου Δομνίκη (εκφώνηση λέξεων) και Παλιάτσου Βασιλική (αναμνηστικά δώρα- βεβαιώσεις συμμετοχής).
Αποτελεί τιμή για τους διοργανωτές η συμμετοχή των μαθητών, οι οποίοι προσήλθαν  με ζήλο και θάρρος. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε. 
                                                                                      Για το ΔΣ της ΕΦΦ
                                                                                     Κουλουκάτση Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου