Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ευχαριστήριο των γονέων του ομίλου ρομποτικής του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου ο τελικός του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής με την συμμετοχή 265 ομάδων
από Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας. Για 3η συνεχόμενη χρονιά το πειραματικό δημοτικό Φλώρινας έδωσε πάλι, μάλιστα με 4 ομάδες, το δυναμικό «παρών».  Η συμμετοχή των παιδιών μας σε πανελλήνιους διαγωνισμούς μέσα από τις συγκεκριμένες δραστηριότητες τα προτρέπει να μάθουν, να αναπτυχθούν, να εκφραστούν και να καλλιεργήσουν δεξιότητες συνεργασίας και επικοινωνίας.
Στον πανελλήνιο αυτόν διαγωνισμό φυσικά η παρουσία εν γένει της ομάδας οφείλεται στον καθηγητή πληροφορικής του σχολείου μας, κ. Αρβανιτάκη Γιάννη. Τη σημαντική εκπαιδευτική αρωγή του παρείχε με κόπο και αφιλοκερδώς, κάνοντας πράξη την ουσιαστική αγάπη προς τον μαθητή. Τα παιδιά μας μέσα από την συμμετοχή στους συγκεκριμένους ομίλους με συντονιστή τον κ. Αρβανιτάκη, βελτιώνουν τις σχολικές τους επιδόσεις, καλλιεργούν τις κοινωνικές τους δεξιότητες, αναπτύσσουν την εμπιστοσύνη στην «ομάδα» και την πίστη σε έναν καλύτερο κόσμο!
Με την ευκαιρία λοιπόν της ολοκλήρωσης αυτού του διαγωνισμού, οι γονείς του Ομίλου ρομποτικής του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας θα ήθελαν  να ευχαριστήσουν θερμά τον Διευθυντή, κ. Σεχίδη Κώστα, όλους τους εκπαιδευτικούς του Πειραματικού Σχολείου Φλώρινας, αλλά κυρίως τον κ. Αρβανιτάκη Γ. που προσέφερε τις επιστημονικές του γνώσεις, αλλά και ώρες από τον ελεύθερο χρόνο του, διδάσκοντας τους μαθητές.  Η προσφορά του, το εκπαιδευτικό του έργο αλλά και η συνέπειά του ήταν ανεκτίμητης αξίας!
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μας που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να μην στερηθεί κανένα παιδί από την περιφέρεια το δικαίωμα στη μόρφωση και στη συμμετοχή σε διαγωνισμούς τέτοιας εμβέλειας.
Επιπλέον, οι γονείς του ομίλου ρομποτικής του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας δεν μπορούν παρά να εκφράσουν τις θερμές του ευχαριστίες  στον επιχειρηματία με καταγωγή από την Φλώρινα, Νικόλαο Λούστα,  ιδρυτή της βιομηχανίας «Μέγας Γύρος», για την πολύτιμη συμβολή του στην ευόδωση των στόχων των παιδιών μας. Με δεδομένη την περιορισμένη οικονομική υποστήριξη στο εγχείρημα του χαρισματικού καθηγητή του σχολείου μας κ. Αρβανιτάκη η στήριξη που παρείχε κρίθηκε απαραίτητη. Δεν είναι μόνο η ενίσχυση της νεανικής δημιουργίας, αλλά και η προβολή ενός σχολείου στην άκρη της Ελλάδας που διαπρέπει και στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Αναμφίβολα δίχως τη δική του χορηγία η όλη προσπάθεια θα ετίθετο υπό αμφισβήτηση. Ευελπιστούμε προς όφελος των παιδιών της Φλώρινας να υπάρξουν στο μέλλον μιμητές αυτής της ενέργειάς.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ
Με εκτίμηση 
Οι γονείς του ομίλου ρομποτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου