Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Οι ταινίες που θα προβληθούν από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:


Tad: Το Μυστικό του Βασιλιά Μίδα
(Tad: The Lost Explorer and the Secret of King Midas)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3: 17.00 & 19.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 11/3: 17.30
ΤΡΙΤΗ 13/3: 18.00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Ενρίκε Γκάτο
Διάρκεια: 92 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Ο Tαντ ταξιδεύει μέχρι το Λας Βέγκας για να παραστεί στη σημαντική παρουσίαση της φίλης του, αρχαιολόγου Σάρα, που έχει ανακαλύψει ένα από τα τρία χρυσά δαχτυλίδια του περιδέραιου του βασιλιά Μίδα, αποδεικνύοντας πως ο βασιλιάς που ό,τι έπιανε γινόταν χρυσός, ήταν υπαρκτό ιστορικά πρόσωπο. Όταν η Σάρα πέφτει θύμα απαγωγής από κακοποιούς που κλέβουν το κόσμημα, ελπίζοντας να αποκτήσουν το χάρισμα του Μίδα, ο Ταντ, μαζί με τους φίλους του, μια μούμια, έναν παπαγάλο κι ένα σκύλο ταξιδεύουν σε Ισπανία Ελλάδα και Τουρκία για να την σώσουν μπλέκοντας σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες.


Black Panther

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/3: 21.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 11/3: 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 12/3: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 13/3: 21.00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ
ΕΙΔΙΚH ΠΡΟΣΦΟΡA: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!

Σκηνοθεσία: Ράιαν Κόύγκλερ
Ηθοποιοί: Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Λουπίτα Νιόνγκο, Άντι Σέρκις, Μάρτιν Φρίμαν, Άντζελα Μπάσετ, Φόρεστ Γουίτακερ
Διάρκεια: 134 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Ο Black Panther της Marvel Studios ακολουθεί τον T'Challa, που μετά το θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa-βασιλιά -και Μαύρου Πάνθηρα- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου