Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής: "Καθημερινά Κρεβάτια"


Την Κυριακή 18 Μαρτίου, στις 19:00, μία ποιήτρια, η Μαρία Κουλούρη και έντεκα καλλιτέχνες από τη Φλώρινα ενώνουν την ενέργειά τους με σκοπό να επικοινωνήσουν με το κοινό τη νέα ποιητική συλλογή της ποιήτριας που εκδόθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον εκδοτικό οίκο Μελάνι. Αυτά θα συμβούν στον ιδιαίτερο χώρο του καφενείου «Διεθνές», ένας ιστορικός χώρος συνάθροισης της Φλώρινας.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και είστε όλοι προσκεκλημένοι για έναν ποιητικό – εικαστικό διάλογο.
Τα εικαστικά έργα περιλαμβάνουν σχέδια, χρώματα, κατασκευές, video
Η συνεργασία μεταξύ των εικαστικών και της ποιήτριας ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο σε ένα workshop που πραγματοποιήθηκε στο  3ργαστήριο ζωγραφικής της Σχολής Καλών Τεχνών της Φλώρινας.
Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν με έργα τους είναι:  Αδάμ Στέργιος, Αντωνακάκη Σοφία, Ζαβιτσάνου Σπυριδούλα, Θεοδωρέσκου Καλυψώ, Καλομενίδου Χριστίνα, Καμπουρίδου Άννα, Καρούλια Κατερίνα, Μαντζιώρη Αγάπη, Μοναχού Όλγα, Μπαρκαλής Ηλίας, Φλέγγα Αντωνία, με συντονιστή τον Χάρη Κοντοσφύρη.
Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από την ιστορικό Σοφία Ηλιάδη Τάχου, η ανάγνωση των ποιημάτων θα γίνει από τους καλλιτέχνες Μίνα Δεμερούτη, Ηλία Μπαρκαλή και Πέτρο Σκυθιώτη με συντονισμό της Σοφίας Αντωνακάκη και Όλγας Μοναχού.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Λέσχης Πολιτισμού της Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου