Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ο Γ.Αντωνιάδης επισκέφτηκε το Αμμοχώρι

Την Κυριακή 18 /03/2018 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα Αμμοχωρίου του Δήμου Φλώρινας. 

Ο κ. Βουλευτής εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου  και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της κοινότητας  κ. Γιάννη Δαλάκη, και κατοίκους της τοπικής κοινότητας .Ο κ. Αντωνιάδης  ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας για την θερμή υποδοχή σε ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του νομού και ενημέρωσε τους κατοίκους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και για τοπικά ζητήματα . 
Ο πρόεδρος και οι κάτοικοι έθεσαν  ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους . Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε αγροτικά ζητήματα καθώς και σε ζητήματα που αφορούν την ενέργεια και την λειτουργία των μονάδων της ΔΕΗ στην περιοχή. 
Ο κ. Βουλευτής έκανε εκτενή αναφορά  για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα την  τελευταία τριετία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  , μια τριετία η οποία αποδεικνύεται καταστροφική για την ανάπτυξη και την πρόοδο της χώρας και ανέλυσε στους κατοίκους το πλάνο με το οποίο η Νέα Δημοκρατία θα πορευτεί από τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός θα της δώσει εντολή για τη διακυβέρνηση του κράτους .
Οι επισκέψεις του κ. Βουλευτή σε όλο το νομό θα συνεχιστούν. 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου