Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Ο Δημήτρης Σαχινίδης έκανε το ΝΤΑΜΠΛ!

Κορυφαία εμφάνιση από τους φλερετίστες του ΟΞΙΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -13 ετών το περασμένο Σ/Κ στην Αθήνα.

Με Μεγάλο Πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σαχινίδη ο ΟΞΙΦ «σήκωσε» 2 Κύπελλα κάνοντας το Ντάμπλ στην κατηγορία.
Αναλυτικότερα, στο ατομικό του ξίφος ασκήσεως αγοριών ο Δημήτρης κατέκτησε  την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο και έγινε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018 επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. Εξαιρετική εμφάνιση, επίσης, και από τον Σωτήρη Γεροσίδερη (5ος), Γιοβάνη Γεώργιο (8ος), Χατζόπουλο Κων/νο (14ος), Νεδέλκο Γεώργιο (19ος), Γκουλή Δημήτριο (28ος) και Μέλκο Κων/νο (38ος).
Στο ομαδικό οι Παιχταράδες μας κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο κάνοντας το Ντάμπλ και αναδείχθηκαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2018!
Στο ατομικό των Κοριτσιών  η Κετσετζή Γεωργία ξεχώρισε με την 5η θέση στο ατομικό, η Αφορόζη Θωμαή 21η, η Γιορετζίδου Νικολέτα 29η και η Παπαναστασίου Ελένη (26η). Στο ομαδικό τα Κορίτσια μας κατέκτησαν την 6η Θέση.
MVP των Αγώνων δικαιωματικά ο Δημήτρης Σαχινίδης!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους Προπονητές Στάθη Γεροσίδερη, Δημήτρη Δούδο και φυσικά τους Γονείς των Παιδιών για την Πίστη, τον Σεβασμό και την Στήριξη των προσπαθειών μας.
Ολοκλήρωσαν την συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Νόβι- Σάντ οι Νίκος Τσώκας και Μαρία Παπαδοπούλου. Νίκος και Μαρία έκαναν μία νίκη στους προκριματικούς και δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στα νοκ – άουτ.
Το επόμενο Σ/Κ ολοκληρώνεται ο Κύκλος των Πρωταθλημάτων για τον ΟΞΙΦ με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -13 στο ξίφος μονομαχίας και την συμμετοχή 18 αθλητών και αθλητριών μας. 
Ολοκληρώθηκε, τέλος, η διαδικασία αδειοδότησης του ΟΞΙΦ – FFC ΑΡΕΝΑ από τον Δήμο Φλώρινας. Έτσι ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας είναι το μοναδικό σωματείο Πανελλάδικα που κατέχει Άδεια Λειτουργίας Προπονητικού – Αγωνιστικού Χώρου Δ’ Κατηγορίας πρωτοπορώντας για μία ακόμα φορά!
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου