Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις Πρέσπες ανήμερα της υπογραφής της συμφωνίας

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ετοιμάζουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι και μάλιστα στις Πρέσπες την ημέρα υπογραφής της συμφωνίας από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ.

Στόχος των διοργανωτών είναι να συγκεντρωθεί κόσμος από όλη την Ελλάδα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την ημέρα υπογραφής και στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση μεταξύ των δυο πρωθυπουργών.
Όπως είπε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος των πολιτιστικών συλλόγων Μακεδονίας, Γιώργος Τάτσιος “όπου θα ανακοινωθεί το προσύμφωνο θα είμαστε όλοι εκεί, είτε Πρέσπες, είτε οπουδήποτε αλλού”.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν το σημερινό τηλεφώνημα Τσίπρα – Ζάεφ είναι αυτό που θα ολοκληρώσει την συμφωνία τότε οι δυο πρωθυπουργοί θα έχουν συνάντηση για την υπογραφή συμφωνίας μέσα στο σαββατοκύριακο, πιθανότατα στις Πρέσπες.
Έτσι εκεί θα διεξαχθεί και το επόμενο συλλαλητήριο καθώς όπως τόνισε ο κ. Τάτσιος “θα είμαστε όλοι στις Πρέσπες” καθως όπως είπε δεν είναι δυνατό να παίζεται η τύχη της Μακεδονίας και να λείπει ο λαός από τις εξελίξεις.

 
 Πηγή: newsit.gr

13 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ακούγεται για Σάββατο πρωί στις 10, στον Άγιο Αχίλλειο. Ας μας ενημερώσει κάποιος υπέυθυνα. Πρέπει να μπουν λεωφορεία.

      Διαγραφή
    2. Την υποχρέωση να ενημερώσει σχ με την ώρα και το σημείο προς τους πολίτες έχει ο Δήμαρχος Πρεσπων με τα τουλάχιστον ...μ.μ.ε. Τέτοια ...Μυστικότητα ούτε σε … ΄σύνοδο κορυφής προέδρων της κουκλουξκλάιν δεν έγινε...

      Μέχρι στιγμής και οι δύο Δήμαρχος Πρεσπών και τοπικά μ/μ/ε ξερογλύφονται για κανα ψαροκόκκαλο ...

      Διαγραφή
    3. Όλοι είναι υπόλογοι, αυτό πάει και για τους κομματάρχες των Πρεσπών.

      Διαγραφή
    4. Ο δήμαρχος Πρεσπών οφείλει να μας ενημερώσει.

      Μόνο ένας ΤΥΡΑΝΝΟΣ θα κρυβόταν από το λαό που υποτίθεται πως εκπροσωπεί.

      Διαγραφή
  2. Εντάξει θα πάμε!... μέσω Μοναστηρίου (Μπίτολα), να βάλουμε και... φθηνή βενζίνη, γιατί είναι πολλά τα χιλιόμετρα για Πρέσπες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι στις Πρέσπες μας. Να μην τους επιτρέψουμε να υπογράψουν την προδοσία. Να διατρανώσουμε τη βούλησή μας για αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕγΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΥΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.....ΠΙΟ ΔΟΥΛΙΚΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ...ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πείτε μας για λεωφορεία. Ενημερώστε μας με συνέπεια για το πού και πότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά είστε για γέλια Φλωρινιώτες, οι μισοί ντοπιοι,με συγγενείς εντός της "ακατανομαστης χώρας", στα σπίτια σας οι παππούδες βλέπουν την "μέσα" τηλεόραση, οταν τους ρωτάνε τι μιλανε λενε μακεδονιτικα. Τελευταία πόλη και νομός οχι τυχαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NA ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕΘΑΥΡΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ - Διαβάστε τι ξεπουλιέται με την Συμφωνία

    https://krouakroua.blogspot.com/2018/06/na.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή