Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Χρυσός ο Γιώργος Τραϊτσης στους διασυλλογικούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας

Ένα πλήρως αγωνιστικό Σαββατοκύριακο απόλαυσαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας με σειρά αγώνων στην Βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα η ομάδα του Σ.Ο.Χ. συμμετείχε σε δύο διασυλλογικούς αγώνες τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας Μηλοχωρίου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Assos – 4bikes και τον αγώνα βουνού MTB xcp-xco -Δασικό Χωριό Ερύμανθου που διοργάνωσε ο σύλλογος Δόξα Σταυρούπολης Ξάνθης. Και οι δύο διοργανώσεις ήταν πολύ
επιτυχημένες  με δεκάδες λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης (Ε.Π.Σ.ΜΑ.Θ.).
Στον αγώνα του Μηλοχωρίου συμμετείχαν οι αθλητές Τραϊτσης Γιώργος και Μούσιος Νικόλαος με τον Γιώργο Τραϊτση να κατακτά το κύπελλο στην κατηγορία των παίδων, άτυχος στάθηκε ο Νίκος Μούσιος που τεχνικού προβλήματος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Στον αγώνα του Ερύμανθου, που έγινε στο μοναδικής ομορφιάς δασικό χωριό, συμμετείχαν οι αθλητές του ΣΟΧ Φλώρινας Δούκας Χρήστος, Δούκα Γεωργία, Σβάρνα Κατερίνα αλλά και οι βετεράνοι του ΣΟΧ Σβάρνας Θεόδωρος (22ος) και Δούκας Δημήτριος(27ος). Πολύ καλά ήταν τα αποτελέσματα που πέτυχε η ομάδα του Συλλόγου, με τον Χρήστο Δούκα στην 7η θέση και την Κατερίνα Σβάρνα στην 2η θέση, ενώ άτυχη στάθηκε η Δούκα Γεωργία που εγκατέλειψε, αξιόλογα ήταν και τα αποτελέσματα των βετεράνων του Συλλόγου που συμμετείχαν στην κατηγορία ανδρών.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές, τους γονείς και τον προπονητή τους Μούσιο Νικόλαο θερμά συγχαρητήρια για τα πολύ καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία στους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος που ακολουθούν. Για περισσότερες λεπτομέρειες και αποτελέσματα σχετικά με τους αγώνες :

Αποτελέσματα: ttps://www.facebook.com/ΕΠΣΜΑΘ

https://e-ptolemeos.gr/3os-agonas-oreinis-podilasias-43-km-sto-milochori-eordaias/

http://tolminews.gr/2018/06/13


Για το Δ.Σ.
Λάζαρος Χ. Καράντζας
Πρόεδρος Σ.Ο.Χ. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου