Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ποιος θα είναι ο "Συμπαραστάτης του Δημότη & της Επιχείρησης" ?



Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα (στις 3 μ.μ. στο πρώην Δημαρχείο Περάσματος) η εκλογή του νέου προσώπου που θα είναι ο "Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης", αφού για την εκλογή του απαιτείται
πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου (22 ψήφοι) με μυστική ψηφοφορίαΑν δεν επιτευχθεί η επιλογή, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται κατά την ίδια ή μεταγενέστερη συνεδρίαση με την ίδια πλειοψηφία. Η πλειοψηφούσα παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο διαθέτει 20 ψήφους, γεγονός που σημαίνει ότι το «κλειδί» της επιλογής βρίσκεται στα χέρια της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.  
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, υποψήφιοι μεταξύ άλλων (μέχρι τώρα) για τη θέση αυτή είναι οι:


Θεόδωρος Γούτης
Βίκυ Ζιώγα
Βούλα Κετσετζή
Ντόρη Κουτουράτσα
Χαράλαμπος Μιχαηλίδης
Γιώργος Περιβολάρης
Λιάνα Χατζηπαυλίδου

3 σχόλια:

  1. Μια εύκολη μαντεψιά: κανείς. Αυτός είναι ένας ενοχλητικός θεσμός για την πλειοψηφία και μπορεί απλώς να μην προτείνει κάποιον που θα συναινέσει η αντιπολίτευση. Και μετά απλώς να επιμείνει στην επιλογή της. Δυστυχώς ο Καλλικράτης είναι κακοσχεδιασμένος όσο αφορά την πολύ καλή αυτή ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου μακάρι να ήταν το μοναδικο κακοσχεδιασμένο του Καλλικράτη ,Δίπλα μπορείς να διαβάσεις για τις επί εξάμηνο απλήρωτες του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    Το θέμα ΔΕΝ είναι της αρμοδιότητας του Δήμου,ΔΕΝ είναι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αλλά της α π ο κ ε ν τ ρ ω μ έ ν η ς..... Διοίκησης Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας !!!! Αυτά είπε ο Αντιπεριφερειάρχης στις απλήρωτες από εξαμήνου υπαλλήλους.
    Άλλη μια αποκέντρωση και η αρμοδιότητα θα πάει στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα και τότε οι απλήρωτες θα πληρωθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή