Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Όταν ξημέρωνε σκοτάδι...






ΟΤΑΝ ΞΗΜΕΡΩΝΕ ΣΚΟΤΑΔΙ*


Δ Υ Σ Α Ρ Ε Σ Τ Η Ρ Ι Ο      
  
Άρθρο 1 Της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων:
«Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα»
Άρθρο 18: «Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της σκέψης..»
«Η Ελευθερία της σκέψης είναι ζωή της ψυχής.» ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ
«Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος.» Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ


Διευθυντή μου...
Όχι. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα εμείς οι δύο. Εσύ είσαι τόσο ψηλά κι εγώ στο υπόγειο. Από 'κει που βρίσκεσαι διάλογος δεν γίνεται. Εσύ κρατάς τη ζωή, τη ψυχή μου, στην άκρη της «χρυσής» σου πέννας, και πετάς τις ποινές σαν πιτσιλιές μελάνης. Επειδή έγραψα τις απόψεις, τις ιδέες μου, τις σκέψεις, τις
αγωνίες, να επικοινωνήσω με αυτούς που μένουν στα υπόγεια, επειδή σήκωσα το «χαλί» και φάνηκαν οι «ακαθαρσίες», διέταξες πέντε (5) Ε.Δ.Ε. σ' ένα χρόνο. Τα πρόστιμα δεν χρειάζεται να τα γράψω. Στέρησες από την οικογένεια μονόμισθου το ψωμί της. Οι Ερινύες θα στο θυμίζουν «Και κοράκια θα γενούν, που θα ρχονται τη νύκτα να σε τσιμπολογούν». Εσένα και τους ομοίους σου σας έδεσαν στο καθήκον. Να μοιράζετε την αδικία με πολλά πρόσωπα. Εσύ είσαι απόγονος βασιλιά ή κάποιου χουντικού χασάπη; Εγώ είχα πατέρα τον ιδρώτα. 
Πυξίδα της ζωής μου ήταν ο στίχος του Κ. Καβάφη.
«Κι αν δεν μπορείς, να κάνεις τη ζωή, όπως θες,
Τούτο προσπάθησε τουλάχιστον,
Όσο μπορείς, μην την εξευτελίζεις.»
Κριτής μου και τιμωρός είναι ο λαός που υπηρετώ και όχι εσείς,  αριστοκρατία των «αστεριών». Γι αυτόν είμαι κι αυτόν υπηρετώ. Εσύ -και οι όμοιοι σου- με αποφάσεις που δεν είναι της ψυχής σου, τιμωρείς ένα έγκλημα που δεν είναι δικό μου. Είναι η ελευθερία του λόγου. Το προνόμιο όλου του ανθρώπινου είδους. Ανθρώπινο δικαίωμα. Χωρίς τη χρήση του λόγου οι άνθρωποι είναι ζώα. Και αυτοί που χαίρονται με τις ποινές και τον πόνο που προκαλούν, - για το άδικο πάντα- είναι κτήνη. 
Το χέρι, μόνο το χέρι σου Διευθυντή είναι δικό σου. Αυτό που τρέμει, όταν εμφανίζεται μπροστά σου ανώτερος και στέκεσαι κλαρίνο, ενώ στους από κάτω στάζει δηλητήριο. Είναι η υπέροχη «συναδελφική αλληλεγγύη» που διαθέτεις.!!!! Διχασμένες προσωπικότητες, ανθρωπάκια… Διευθυντή δεν είσαι Φαρισαίος. Αν δίνεις τόσο απλόχερα τον ψυχικό θάνατο, με τόση ευκολία, είναι γιατί τον τρέμεις πιο πολύ. Θυμάσαι που επί τρεις ώρες άκουγες την αλήθεια και δεν μπορούσες να αρθρώσεις λέξη; Απαρνήθηκες ακόμη και τον εαυτό σου. Για τον πίνακα ανακοινώσεων. Το αυτονόητο. Αυτή ήταν η στιγμή που έκανε τη διαφορά στις αξίες που πιστεύει ο καθένας μας. Μια ψυχή πεντακάθαρη, μακριά από κλίκες και κατεστημένα. Τον απόηχο οι ρουφιάνοι στο μετέφεραν..... Σου ράψανε στη ράχη πανωφόρι στολισμένο με λογής-λογής σχέδια και «αστέρια», και το φορείς για δικαστική τήβεννο. Τα ξένα ρούχα διευθυντή μου ήταν πάντα ανυπόφορα. Προπάντων τα επίσημα. Τους βλέπεις δίπλα σου, στα ρετιρέ, πόσο θέλουν να τα φορούν!!! Σε λίγο να ξέρεις, θα τελειώσει η πέννα, να μοιράζει ποινές. Μοίραζες ποινές, για να «κουκουλώνεις τη βρώμα» και τη διαφθορά του κατεστημένου. Της αριστοκρατίας των ομοίων σου και της κλίκας. Υπάρχουν κι οι ελαχιστότατοι, αξιοπρεπέστατοι, που θα ήταν άδικο να συνυπάρχουν μαζί σου. Τους εκτιμούμε. Τους αγαπάμε. Θυσιαζόμαστε αν χρειαστεί. Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Όταν το πανωφόρι μπει στο χρονοντούλαπο, τότε βλέπεις την αξία σου. Αν το ζεστό σάλιο, ήταν δροσερή σταλαγματιά.!!! «Δίκαζες» με τα ελεεινά διατεταγμένα φερέφωνά σου, «κατά κρίσιν δικαίου, ανδρός».!!! Νοσταλγοί του παρελθόντος. Ζωντανά απολιθώματα μιας ιδιότυπης χουντομπαράγκας. Διοίκηση. Συνδικαλιστές. Συνδιοίκηση. Πυλώνες της αυθαιρεσίας. Τα σκυλιά -όχι τα αδέσποτα- έχουν καλυβάκια και κοιμούνται. Κάποιοι των υπογείων χαμηλόβαθμοι, «υπάνθρωποι», κοιμόνταν επί ένα μήνα στα μπαλκόνια των ταβερνών. Διευθυντή τα είχες δρομολογημένα.!!! Συνδικαλιστές δεν ακούσατε, δεν είδατε.!!! Ποτέ δεν γνωρίζατε!!! Ευτυχώς είδε ο Δήμαρχος!!!
Τώρα.. Θα είσαι ένας τυφλός σκοπευτής, που η πνευματική μυωπία και η καφρική  αγραμματοσύνη, θα σκοπεύουν την καρδιά και την ψυχή.  Την δική μου,  της οικογενείας μου και των φίλων μου. Περισσότερο όμως του ογδοντάχρονου ανάπηρου πατέρα μου -όχι μαϊμού- που απαξίωσες με τον πλέον κυνικό και στυγνό τρόπο. Δεν ήθελες να το δεις. Τίποτα δεν κατάλαβες. Αποποιήθηκες την ανθρωπιά. Στα τραπεζώματα όμως, πρώτος. Έτσι σε πρόσταξαν οι πυλώνες της παράγκας. Η ενδοσυνεννόηση. Γιατί όταν «πεθαίνουν», γίνονται δούλοι οι χαμηλόβαθμοι, η αριστοκρατία των «αστεριών» κοιμάται ήσυχα. Μα, διευθυντή ξέρε το.!!! Κάθε μέρα εκτελείς τον ίδιο χαμηλόβαθμο. Σπίλωσες υπολήψεις. Εξέθεσες οικογένειες. Κάθε μέρα εκτελείς με την απαξίωση που δείχνεις μαζί με τους ομοίους σου την ίδια ψυχή. Το μεθύσι της εξουσίας. Η αλαζονεία στο μεγαλείο της. Η δύναμη των «άστρων».!! Κι όταν χρειαστεί να τιμωρήσεις έναν ένοχο όμοιό σου, θα βρεθείς μπροστά στον εαυτό σου. Στις επισκέψεις που κάνεις, όλοι οι όμοιοι σου είναι εντάξει;;;;; Απάνθρωπε κύριε, όπως και ο πρώην, το αξίωμα που σας έδωσε η πολιτεία είναι η ξεφτίλα της ζωή σας. Και τώρα....Κόψε την ρουφιανόπιτα. Να σε τιμήσουν οι πυλώνες της παράγκας. Πήγαινε να κρεμάσεις την «τήβεννο» σου!!! Αυτή που γεμίζεις με το ανάξιο σου κορμί. Έρεβος στη ψυχή σου θα υπάρχει για πάντα.
Μεγαλοσυνδικαλιστές για σας μια λέξη, ΝΤΡΟΠΗ  ΣΑΣ. Σκίζατε κάθε επιστολή, με άρωμα δημοκρατίας. Λογοκρισία τεταρτοκοσμική. Ήταν ενόχληση. Όπως το «Το Μεγάλο Τσίρκο» του Ι. Καμπανέλλη κάποτε!!! Ανερυθρίαστοι τιμάτε τους τίτλους σας. Γλάστρες κάτω από το φως των «αστεριών». Αλληλεγγύη και όχι ρουφιανιά. Όχι βία τραμπουκίστικη αλλά Δημοκρατία. Ελεύθερη γνώμη και όχι φασισμό! «Όπου έχουν σκίσει βιβλία, θα καταλήξουν να σκίζουν ανθρώπους» Χάινε Χάινριχ. 
Τόοοση ξεφτίλα πια!!! Κατάντια του συνδικαλισμού.
Οι οικογένειες μας, οι φίλοι μας σου ευχόμαστε... να πας να γ...ραφτείς στην Ένωση Αποστράτων. Συγγνώμη για τον ψευδισμό. Ασυγκράτητη οργή. Ανθρώπινη αδυναμία.
Για σας γνωστά νεούλικα, αστεράτα φερέφωνα, που μπολιαστήκατε με την φαυλονεοφασιστική νοοτροπία, αλλάξτε, θα ’στε περισσότερο χρήσιμοι. Ποτέ δεν θέλατε το διάλογο. Ακούστε και μια άλλη φωνή.

Υ. Γ.
  Στα χάλια που έφτασε σήμερα η πατρίδα μας, την οδήγησαν κάτι πολιτικοί και κάτι διευθυντές και προϊστάμενοι σαν εσένα, μαζί με τους κακούς ομοτράπεζους συνδικαλιστές. Το καρκίνωμα της κοινωνίας.
Για κάθε αμφιβολία όρων στις αίθουσες της Θέμιδος. Θεσμικά πάντα.
Για τους μάχιμους μαχόμενους αστυνομικούς οι οικογένειες τους..

* ο τίτλος δανεικός


16 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια. Φανταστικό. ΟΛΟ ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπεροχος ο τιτλος αλλα και ο υπολτιτλος απιθανος. Μονο συγχαρητηρια ακουμε και βλεπουμε σε μια μαυρη εποχή.Μπράβο φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος δεν ειναι που ηταν στη Βεροια με την υποθεση ALEX!!!Το γνωρισα σε ενα χωριο σε ρακοκαζανο, ο ανθρωπος εναι βοσκος παλιας εποχής.
    Φιλε σου σφίγω το χερι. Αυτα τα χαλια εχει η αστυνομια.Καραβαναδικο βασιλικης χωροφυλακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΑΕΙΣΥΝΝΕΦΟ. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΝΩΣΤΕΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΗΜΑΕΡΙΔΕ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΑΡΑΑΓΕ ΓΙΑΤ;;;; ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ Η ΠΕΝΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος είπε...
    Ο μάχιμος μαχόμενος
    έχει χαρά μεγάλη
    πλήθος αράδες γράψανε
    για πάρτη του και πάλι.

    Ολημερίς και ολονυχτίς
    ψάχνει τις απαντήσεις
    μέσα σε λόγιους, ποιητές
    μεγάλους λογοτέχνες.

    Γιατί σε πήραν μάχιμε
    απ΄τη χρυσή σφραγίδα
    που είχε χρήμα με ουρά
    και «φάλτσα» διαβατήρια;

    Εκεί ήσουν άρχοντας πασάς
    δουλευταράς μεγάλος
    τα λεωφορεία πέρναγες
    τη βούλα σου βαρούσες.

    Στην Αλβανία πήγαινες
    συχνά πυκνά για «μπίζνες»
    έκανες φίλους καρδιακούς
    μεγάλους μπαταξήδες.

    Τώρα γυρνάς στον Άγιο
    και αναθεματίζεις
    το Μάχο και τους εσωτερικούς
    που πιάσανε τους Αλβανούς.

    Μάχιμε άσε το στυλό
    σε πήρανε χαμπάρι
    Λι-Τσου θα σε φωνάζω εγώ
    κινέζικο πα_ _ρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ".....Νοσταλγοί του παρελθόντος. Ζωντανά απολιθώματα μιας ιδιότυπης χουντομπαράγκας.."΄σπεσιαλ προς τον μπαρμπι τον ΦΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ελεος στο μηδενικο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Ο ΜΑΧΙΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ . ΑΛΛΑ ΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΦΑΔΟΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ. ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΑΤΟΥς Ή ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟ ΜΑΧΙΜΟ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ, ΤΗΣ ΣΖΥΓΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ. ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙΤΗΝ ΛΑΣΠΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συνδικαλιστης ΔΕΗ4 Μαρτίου 2011 στις 4:31 μ.μ.

    επιτελους που βρεθηκε κι εναςνα μιλαεικαι να λεει τα πραγματα οπως ειναι, Κια βλεπεις ορμανε να τον φανε. Αστυνομικοί αυτο σημαινει οτι κατι εχει ταρακουνησει το συστημα αυτό το κατεστημμενο που χρονια τωρα βούλιαξε την πατρίδα μας. Και λιγη τσίπα.Για φαντασου τι του κάμνατε οταν αναρτουσε τις επιστολες του στην υπηρεσία;Ποσο αντεχατε να τις διαβαζατε; γράψτε και μη κρινετε. κανένας δεν σας ελεγχει με ΕΔΕ.Για αυτα που γραφει για τον Δ/ΝΤΗ ΤΙ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ; Ειστε μαζίμ ε τους εργοδότες; Τον εργαζόμενο χτυπάτε;Γι αυτο φτασαμε εδώ που φτασαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΠΑΤΣΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΧΙΜΟΥ. ΓΛΕΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΠΑΤΣΟΥΣ. ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΙΣΤΕ
    Υ.Γ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΙΕΙ!!!! ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΠΡΩΤΟΣ Ο ΜΑΧΙΜΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΕΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΄΄ΚΑΘΗΣΕ΄΄ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΣΙΓΚΛΟΥΣΕ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΛΤΑΡΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ. ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΛΑΚΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΥΠΕΡ ΕΑΥΤΟΝ ΔΙΚΑΙΑ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ. ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΟΥ ΄΄ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ΄΄. ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΜΙΣΟΛΟΓΩΝ,ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ, ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑΝ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΘΙΓΜΕΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΘΕΩΡΩ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΟΓΚ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ, ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν πρέπει να έχουμε απαιτίσεις για αντικειμενικότητα από υπόδικους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και το μυαλό μου είναι θολό... ώπωπωπω... ώπωπωπω!!!
    Ο ποιητής Φανθάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όσοι τον Μάχιμο κοιτούν τους πιάνει μια αηδία,
    γιατί γνωρίζουνε καλά πως είναι σκέτη αργία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χωρίς να έχετε να πείτε κάτι επί της ουσίας, κάνετε μόνο επίθεση σε αυτόν που έγραψε το κείμενο. Αυτό δείχνει το επίπεδό σας και στα μάτια ενός τρίτου που είναι απ' έξω και απλά διαβάζει, τον ανεβάζει πολύ ψηλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. προς τον: 6 Μαρτίου 2011 1:03 π.μ.

    εσυ ΄΄συναδελφε΄΄ εισαι ενας απο τους βολεμενους συνδικαλιστες που φιλανε κατουρημενες ποδιες? ή ενας αστυνομακος που πηρε στα 20 του αστερι και νομιζει οτι ειναι ο βασιλιας του κοσμου?
    απο τα 500 περιπου ατομα της Α.Δ φλωρινας δεν ακουστηκε τιποτα κατακριτεο για το κειμενο!! μονο απο τους βολεμενους κλαψιαριδες συνδικαλιστες που τα μπουζουκια σας και τα γουστα στην Αθηνα εμεις τα πληρωνουμε! το ιδιο και για τα παιδακια με τα αστερακια!
    αλλα ειδικα εσεις...οταν πατε στα μερη σας,τοτε θα δειτε τι εστι αστυνομια και ποσο θα αναζητατε την φλωρινα οπου πηγαινατε 9 και 10 στο γραφειο
    .
    οσον αφορα για τον...''ποιητη'' μαλλον στο τελωνειο θα εχει χορτασει χρημα και ξερει απο πρωτο χερι τι γινεται...δεν εξηγειται αλλιως που δινει τοσες λεπτομερειες πως..''κλεινουν'' τις δουλειες. αλλα γιατι μιλας και στηριζεις καποιον που εχει στον φακελο του τα χιλια μυρια? τον υποστηριζεις?? ή μηπως σας χαλασε καμμια δουλεια ο αρθρογραφος???

    ξυπνατε και συνελθετε!! γιατι αν ανοιξουν στοματα...(πραμα το οποιο ειναι θεμα χρονου)
    καποιοι...σε καποιες υπηρεσιες τρεχατε να κρυφτειτε!! και τοτε θα εχει πολυ πλακα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή