Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Νέα εγκύκλιος Ραγκούση βάζει «Φρένο» σε ΟΛΕΣ τις προσλήψεις




«Φρένο» σε όλες τις προσλήψεις επιτυχόντων από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, έβαλε με νέα εγκύκλιο που έστειλε την Παρασκευή σε όλους τους φορείς και στα υπουργεία,  ο  υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.

Όλοι οι φορείς του Δημοσίου καλούνται τώρα να «παγώσουν» τους διορισμούς και τις προσλήψεις, είτε πρόκειται για σύμβαση αορίστου χρόνου είτε για πρόσληψη μονίμων, μέχρι να εκδοθούν οι κοινές αποφάσεις των κ.κ. Ραγκούση και Παπακωνσταντίνου, για τον καθορισµό των θέσεων που θα εγκριθούν τελικώς ανά φορέα και υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, η εγκύκλιος ορίζει πως οι φορείς οφείλουν «να µην προβούν στην έκδοση και δηµοσίευση αποφάσεων διορισµού/πρόσληψης προσωπικού (διοριστέων σε διαδικασίες επιλογής τακτικού προσωπικού του ΆΣΕΠ µε οριστικά αποτελέσµατα) καθώς επίσης και οποιασδήποτε άλλης απόφασης διορισµού προσωπικού (µονίµου και αορίστου χρόνου) βάσει ειδικών διατάξεων, πριν εκδοθούν οι αποφάσεις του υπουργού εσωτερικών και του υπουργού οικονοµικών».

Σημειώνεται ότι η αναλογία ένας προς πέντε αφορά και στους εκπαιδευτικούς, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τα Σώματα Ασφαλείας και το Λιμενικό Σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου