Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Κυριάρχησε ο Φιλυριακός με νίκη 4-0 επί της Ροδόπης




 Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 ο Φιλυριακός υποδέχτηκε στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο τη Ροδόπη '87 για την 8η αγωνιστική του Α΄ ομίλου στο Γυναικείο Πρωτάθλημα. Ο Φιλυριακός από την αρχή έως το τέλος του αγώνα ήταν κυρίαρχος και η νίκη με 4-0 ήταν το φυσικό επακόλουθο αυτής της εμφάνισης. Βέβαια, η ομάδα του Φιλυριακού έχει παράπονα για τις αυστηρές κάρτες που δόθηκαν σε παίκτριες του Φιλυριακού σε απλά φάουλ και αποδεκάτισαν την ομάδα του Φιλυριακού ενόψει της επόμενης αναμέτρησης. Κίτρινη κάρτα στην Κάτη που συμπλήρωσε 4 και κόκκινη (2 κίτρινες) στην Τσαμπάζη σ' έναν αγώνα που γενικότερα κινήθηκε σε ήρεμα πνεύματα.

 Στο 34΄ μετουσιώθηκε σε γκολ η πίεση του Φιλυριακού όταν η Κάτη έβγαλε μια ωραία κάθετη μπαλιά, η μπάλα πήγε στην Μπασούρη η οποία πλάσαρε την αντίπαλη γκολκίπερ κάνοντας έτσι το 1-0 για τον Φιλυριακό.
 Στο 58΄ η Γιαμούρογλου που λίγο πριν είχε μπει ως αλλαγή στον αγώνα με κοντινή προβολή και ύστερα από κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα της Ροδόπης έκανε το 2-0 πετυχαίνοντας το παρθενικό της γκολ με τη φανέλα του Φιλυριακού. Δύο λεπτά μετά η γκολκίπερ της Ροδόπης δεν έπιασε καλά την μπάλα σε έξοδό της, η Μάινου που ακολούθησε τη φάση έκλεψε την μπάλα και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 3-0 ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ. Στο 69΄ είχαμε μια αμφισβητούμενη φάση όταν η τερματοφύλακας της Ροδόπης έχασε την μπάλα, η οποία κύλησε μέσα στο τέρμα, οι παίκτριες του Φιλυριακού ζήτησαν γκολ αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα.Στο 75΄ κέρδισε (ανατροπή στη μεγάλη περιοχή) και εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι η Μάινου κάνοντας το 4-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Τελευταία πολύ καλή φάση στο 83΄ όταν η Γιαμούρογλου εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ αναγκάζοντας την Βλάσση να κάνει σωτήρια επέμβαση. Η Ροδόπη από την πλευρά της είχε μόνο κάποια μακρινά σουτ που εξουδετερώθηκαν άνετα από την Πετροπούλου.
 Το ντεμπούτο της με τη φανέλα του Φιλυριακού έκανε και η Τσιλοφύτη Βαρβάρα, ενώ και πάλι στο Π. Α. Κ βρέθηκε αρκετός φίλαθλος κόσμος για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παικτριών του Δημήτρη Ποζατσίδη. Μάλιστα, υπήρχε και σχετικό πανό των φιλάθλων του Φιλυριακού όπου έγραφε "Μ.Ε.Α.Ο Φιλυριακός 1991" σε πράσινο και πορτοκαλί χρώμα.

ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ (Ποζατσίδης Δημήτριος): Πετροπούλου, Βασιλείου, Ζήκου, Τσαμπάζη, Χαραβιτσίδου, Κάτη, Πέικου (87΄ Νικοπούλου), Λυπίτκα, Τσιλοφύτη (52΄ Γιαμούρογλου), Μπασούρη (76΄ Παπούλια), Μάινου.
ΡΟΔΟΠΗ '87 (Περιβολοπούλου Ε.): Βλάσση, Τζεβελέκη, Παπαλά, Λαζαρίδου, Μπακοπούλου, Τσιολάκη, Πολυζωϊδου, Λαζαρμπιτζέ, Τσιφοτούδη, Περιβολοπούλου, Ψαρίδου (14΄ Μπουλέτα)
Διαιτητικό τρίο: Σιδόπουλος, Παυλάκου, Μερκούρης (ΣΔΠ Καστοριάς)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

8η ΑΓΩΝ. 20-2-2011
ΜΕΤΕΩΡΑ- ΚΑΒΑΛΑ 0-1
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ- ΠΑΤΡΑ 3-0 α.α
ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ- ΡΟΔΟΠΗ 4-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1) ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ 23-3 19
2) ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 18-7 17
3) ΚΑΒΑΛΑ 13-7 16
4) ΡΟΔΟΠΗ 9-13 9
5) ΜΕΤΩΡΑ 6-10 8
6) ΠΑΜΠΑΤΡΑΪΚΟΣ 0-21 0
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου