Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


                                                 
Η συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας θα διεξαχθεί στον πρώην χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου(ΝΕΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ) την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 18.00. 


1.               Προτάσεις για το Τεχνικό Πρόγραμμα της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας για το έτος 2011.
2.              Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ», στον Ιωαννίδη Ευάγγελο του Φωτίου στην οδό Παύλου Μελά 52 στην Φλώρινα .
3.              Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφετέρια», στην Μητροπούλου Άννα του Μιχαήλ στην οδό Ανδρούτσου-Εγνατίας στην Φλώρινα .
4.              Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα του Ζώλη Αθανασίου του Στεφάνου που βρίσκεται επί της οδού Παύλου Μελά 90 στην Φλώρινα καθώς και παράταση ωραρίου  .
5.              Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα του Σκοτάνη Παύλου του Λαζάρου  που βρίσκεται επί της οδού Αρχ. Παπαθανασίου 10 στην Φλώρινα καθώς και παράταση ωραρίου  .
6.              Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα του Γαζέα Λάζαρου του Θεοδώρου που βρίσκεται επί της οδού Στ. Δραγούμη 45 στην Φλώρινα καθώς και παράταση ωραρίου  .
7.              Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα του Παπαδημητρίου Δημήτρη του Ευαγγέλου που βρίσκεται επί της οδού Σαρανταπόρου 30 στην Φλώρινα καθώς και παράταση ωραρίου  .
8.              Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα της εταιρείας «ΚΟΪΔΗΣ – ΣΚΟΠΕΛΙΑΝΟΣ-ΤΣΕΚΑΡΗΣ Ο.Ε» που βρίσκεται επί της οδού Παύλου Μελά και Αρχ. Παπαθανασίου γωνία στην Φλώρινα καθώς και παράταση ωραρίου .
9.              Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα του Ιωαννίδη Ισαάκ του Μιχαήλ που βρίσκεται επί της οδού Παύλου Μελά 104 στην Φλώρινα καθώς και παράταση ωραρίου  .
10.           Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα του «Γούλιου Πρόδρομου και ΣΙΑ ΟΕ» που βρίσκεται επί της οδού Παύλου Μελά 68 στην Φλώρινα καθώς και παράταση ωραρίου.
11.           Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα του «Αβραμίδης Αντώνιος και Σια ΟΕ» που βρίσκεται επί της οδού Π. Μελά 51 στην Φλώρινα καθώς και παράταση ωραρίου.
12.           Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα του Ρασάϊκου Ηλία του Τραϊανού  που βρίσκεται επί της οδού Π. Μελά 70 στην Φλώρινα καθώς και παράταση ωραρίου.
13.           Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων στο κατάστημα του Ταντσούκη Νικολάου του Χρήστου που βρίσκεται επί της οδού Δοξάτου 1 στην Φλώρινα καθώς και παράταση ωραρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου