Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ




Όπως είχαμε ενημερώσει τους δημότες Αμυνταίου στις αρχές Ιανουαρίου ο  Δήμαρχος Αμυνταίου, κος Μάκης Ιωσηφίδης συνοδευόμενος από το Δημοτικό Σύμβουλο, κο Νίκο Παπαχρήστου, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΣ, Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη και τους δύο Υπαρχηγούς ΓΕΣ, Αντιστρατήγους Παναγιώτη Τσολακίδη και Δημήτριο Λυμπέρη. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε μετά από ενημέρωση και προτροπή του Βουλευτή Φλώρινας, κου Γιώργου Λιάνη, συμφωνήθηκε μία σειρά θεμάτων, μεταξύ των οποίων το σημαντικότερο ήταν η ενίσχυση του στρατοπέδου Αμυνταίου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κος Μάκης Ιωσηφίδης, παρέδωσε στο Διοικητή του Α’ Σώματος Στρατού τη μελέτη που εκπονήθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου για την τηλεθέρμανση του στρατοπέδου.
Ο Ελληνικός Στρατός εφαρμόζοντας άμεσα τις υποσχέσεις των επιτελών του ξεκίνησε τη μετεγκατάσταση του 504 ΤΠ στο στρατόπεδο Αμυνταίου, η οποία θα ολοκληρωθεί εντός λίγων ημερών.
Η μετεγκατάσταση της μονάδας αυτής έχει ιδιαίτερη σημασία για την πόλη του Αμυνταίου και τη γύρω περιοχή, καθώς τα οφέλη από την ενίσχυση της δύναμης του στρατοπέδου Αμυνταίου θα είναι πολλαπλά.



Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου