Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Απ'ευθείας αναθέσεων....συνέχεια



Με τη συντριπτική πλειοψηφία των έργων να κινούνται σε ποσά μέχρι 12.000 ευρώ κατατέθηκε χθες, την τελευταία στιγμή και λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Φλώρινας.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός έργων βρίσκεται



 κάτω από το ποσό των 6.000 ευρώ τα οποία δεν υπόκεινται σε έλεγχο παρά μόνο εκτελούνται με την αυτεπιστασία του ιδίου του Δημάρχου.
Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Φλώρινας ήταν το βασικό αντικείμενο του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου και απετέλεσε αφορμή για έντονη κριτική εκ μέρους του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας  Αιμίλιου Ασπρίδη. Οι σύμβουλοι της παράταξής του καταψήφισαν  το Τεχνικό Πρόγραμμα. Αντίθετη ήταν η στάση από την πλευρά της κας Ο.Μούσιου που υπερψήφισε το Πρόγραμμα όπως και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Γ.Σταύρου.
Ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" κ.Β.Καρατζίδης καταψήφισε το Πρόγραμμα και ταυτόχρονα κατήγγειλε το Δήμαρχο για τη μη δημοσιοποίηση του Τεχνικού Δελτίου κατά τη φάση της διαβούλευσης.

6 σχόλια:

  1. Στο ίδιο έργο θεατές...είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Αυτός έχει την πίτα αυτός και το μαχαίρι.Άιντε να τον μαζέψεις τώρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αίσχος... Αλλά και η κ. Μούσιου έβγαλε επιτέλους το προσωπείο της. Ντροπή, είμαστε άξιοι της τύχης μας. Να πάμε εκατό χρόνια πίσω μας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλγα σε πήραμε χαμπάρι!! κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ασπρίδης είπε ότι καταψηφίζει μόνο επειδή δόθηκε αργά το κείμενο.
    Μόνο ο Καρατζίδης έθεσε θέμα 12καριών,είπε ότι διαφωνεί στο σύνολο με το σχεδιο στην ουσία του, είπε ότι πήγαινε και δεν του το έδιναν και αποκάλυψε ότι η επιτροπή διαβούλευσης δεν είχε καν το σχεδιο για να εκφράσει την άποψή της.
    Η Μούσιου δεν κατάλαβε κανείς τι είπε και γιατί υπερψήφισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νόμιμος και Σταθερός25 Μαρτίου 2011 στις 9:28 μ.μ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΜΑΧΟΚ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΛΒΑΔΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ
    ΚΟΜΜΑΤΑ-ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΑΝ ΚΟΛΑΡΟ
    ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΓΛΥΦΤΕΣ, ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΠΟΥ
    ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΙ....ΟΠΟΤΕ ΘΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή