Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ερωτήσεις και απαντήσεις..από την Κρουά





Πηγή: Εφ. "ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ"

5 σχόλια:

  1. Κρουά δεν κάθεσε λίγο στα αυγά σου που έχεις γνώμη για τα πάντα χωρίς να ξέρεις τι σου γίνετε.
    Δεν βλέπω όμως να γράφεις τίποτα για τον φίλο σου τον Στρατάκη που τον έβγαλες τελευταίο και καταϊδρωμένο στις βουλευτικές με τα καραβάκια σου, για αυτό λέω να πάρεις κανένα απ αυτά και να πας να φουντάρεις πουθενά που έγινες κριτής των πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσένα ποια είναι φίλε μου η γνώμη σου? Και γιατί δεν πρέπει να έχει γνώμη μια τοπική εφημερίδα? Δελτία Τύπου να δημοσιεύουν θέλεις? Ευχαριστήρια και χρυσοπληρωμένες προκηρύξεις-διακηρύξεις? Δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H topikes efimerides einai autes pou bgazoun aplita (OXI OLES). As afisoume toulaxiston kapoies na ta xonoun. Mi milate gia ton enan mi milate gia ton allon. Gia olous kai gia ola. Bravo se autes tis efimerides pou exoun to sthenos na ta vazoun me tous T(R)AGOUS tis polis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφημερίδα ναι όχι τυχοδιώκτρια που πάει όπου φυσάει ο άνεμος.
    Παπαναστασίου - Στρατάκη - και τώρα πρόσφατα Αμίλιο στις δημοτικές.
    Σε λίγο καιρό να το δεις που θα είναι και με τον Λιάνη γιατί την φτύνουν και αυτή νομίζει ότι βρέχει.
    Έλα όμως που σε πήραμε χαμπάρι, το ξέρεις το τραγούδι του Τουρνά << όπου φυσάει ο άνεμος πάω ...>> το έχεις κάνει σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρίς να υιοθετώ τους χαρακτηρισμούς στην συγκεκριμένη περίπτωση ,νομίζω ότι τυχοδιώκτες μπορεί να είναι και αυτοί που πάνε όπου τους πάει ο άνεμος όπως, και εκείνοι που μένουν ΄΄σταθεροί ΄΄ , στους κάθε είδους ''ηγέτες '' τους που τάχα τα στηρίζουν... και όχι στα πιστεύω ,τις θέσεις και τα ιδανικά τους
    Σε κάθε περίπτωση εκείνος που γνωρίζει κάτι περισσότερο από τα όσα όσα γράφει ή όποια εφημερίδα ,δεν έχει παρά να το πει.
    Οι αφορισμοί οι ετικέτες οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί και τα χοντρά λόγια δεν βοηθούν,
    Άλλωστε από την ηρεμία του βούρκου μεγαλύτερο το κέρδος από του ανέμου τις αλλαγές, όταν βέβαια,λενε αλήθειες, αποκαλύπτουν έστω με ατέλειες ενδιαφέροντα για τον τόπο και γενικά βοηθούν την πληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή