Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στέγη (Α)φιλότεχνων;;;



Πηγή: Εφ. "ΗΧΩ"

6 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ. Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!!! ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ; ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ.... ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ.... ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kapio lako exi h fava!!! sto idio trapezi tvne oli tous kai nomizoun oti oi floriniotes trone koutoxorto. den pithis hxw, den pithis, se xeroume kai sena ti koymasi eisai............ afhste hsuxo to mousio, giati einai toylaxiston entimo!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. More gklitsa pou sas xreiazetai...Oti kalo ginetai mes ston mizero topo pou zoume, metaxi allon einai kai stegi, na pesoume na tin katedafisoume piso reeeee!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η παρέα Τσώκα δεν άκουσε ακόμη τίποτε? η με τη βλάχικη πολιτική θέλει να ξεφύγει? η μήπως δεν καταδέχονται να ασχοληθούν με τέτοια τιποτένια θέματα οι κουλτουριάρηδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά ηρεμήστε το σχόλιο είναι επώνυμο. Ήδη υπάρχει απάντηση στην εφημερίδα από την Στέγη οπότε θα διευκρινισθεί το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εεεε, τσομπάνε, λούφαξες; ειδεσ την απαντηση και του Τσώκα και του Ζωγράφου. πήγες για βοσκή; πήρες τισ απαντήσεις σου στα "γιατί" σου. αν θέλεις όταν μεγαλώσεις να γίνεις δημοσιογράφος -γιατί τώρα δεν είσαι- μάθε να είσαι αντικειμενικός και σοβαρός. τουσ φίλους σου να τουσ βάζεις στο σπίτι σου. στην εφημερίδα οφείλεισ να είσαι αοβαρός!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή