Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης



Την Τρίτη 29 Μαρτίου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης μετά από τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις εκλογές της 20ης Μαρτίου.
Η σύνθεση του Δ.Σ έχει ως εξής:


Γάκης Δημήτριος, Πρόεδρος 
Χατζηλάμπρου Δημήτριος, Αντιπρόεδρος 
Λιαντζάκη Γεωργία, Γενική Γραμματέας
Αποστολίδης Αναστάσιος, Ταμίας 
Βασιλειάδης Νικόλαος, Μέλος 
Παπαθανασίου Ελένη, Μέλος 
Παυλίδου Αυγή, Μέλος 
Ρόζα Βαρβάρα, Μέλος 
Τόλη –Σαββίδου Βασιλική, Μέλος
Στην πρώτη του συνεδρίαση και με στόχο τόσο τη συνέχιση της πετυχημένης πορείας του προηγούμενου Δ.Σ. αλλά και την επέκταση των δράσεων, ώστε ο Σύλλογος Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των δύσκολων συγκυριών που καλείται να αντιμετωπίσει ο τόπος. Το νέο Δ.Σ αποφάσισε την δημιουργία επιτροπής αλληλοϋποστήριξης και αλληλοβοήθειας και όρισε ως Ειδικό Γραμματέα Επιστημονικού τον κ.Ν.Βασιλειάδη, ως Ειδική Γραμματέα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων την κα Ε.Παπαθανασίου, ως Υπεύθυνες Χορωδίας και Πολιτιστικών τις κες Α.Παυλίδου και Β.Τόλη- Σαββίδου και ως Υπεύθυνη Νεολαίας την κα Β.Ρόζα. 

Με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο το νέο Δ.Σ δεσμεύεται στην προσπάθεια να βάλει την πόλη μας στο χάρτη ενεργοποιώντας το επιχειρηματικό, επιστημονικό και κοινωνικό δυναμικό των Φλωρινιωτών της Θεσσαλονίκης σε ένα σχέδιο δράσεων για το 2011 που θα ανακοινωθεί σε επόμενο δελτίο τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου