Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Επιστολή Α.μεΑ. προς Ι.Βοσκόπουλο


Κύριε Δήμαρχε,
Με μεγάλη μας έκπληξη και θλίψη είδαμε να γίνεται πραγματικότητα η μεταφορά και μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης Πρόνοιας από το κτίριο της πρώην Νομαρχίας στο Δημαρχείο των Κάτω Κλεινών. Παρά την έντονη διαμαρτυρία μας, εσείς, γράψατε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας μεγάλη μερίδα του πληθυσμού του νομού Φλώρινας, μιας και σ’ αυτή την υπηρεσία προσέρχονται περίπου 10000 άτομα ετησίως, πολλές φορές από δυο και τρεις
φορές ο καθένας για να τελειώσει την δουλειά του. Οδηγήσατε σε μεγάλη ταλαιπωρία «αυτούς με τα καροτσάκια» όπως ειρωνικά τους αποκαλέσατε και αυτό φαίνεται στο σχετικό βίντεο, μιας και μερίδα του τύπου διαστρέβλωσε τις δηλώσεις σας υπέρ σας. Μεταφέρατε μια ευαίσθητη υπηρεσία, μια υπηρεσία που προσέρχονται άνθρωποι με ήδη πολλά προβλήματα στην πλάτη τους, αλλά έχουν και πολύ περηφάνια, αξιοπρέπεια και «μπέσα». Εμείς, σαν μερίδα του λαού της Φλώρινας είδαμε εσάς, με μεγάλη αυταρχικότητα, να ασκείτε κοινωνική πολιτική. Τα υπόλοιπα περισσεύουν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                                     ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Και καλα εκανε και πολυ καλα να παθουμε-παθετε αφου τον ψηφισατε - ξανα ψηφισατε. Τετοια ζωα που ειμαστε η ειμαστε αναγκασμενοι να ζουμε με διαφορα τετοια ειδη ζωων καλα να παθουμε.ΖΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή