Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Δίκη Live!- Απίστευτοι Διάλογοι

Με σφυροκόπημα ερωτήσεων από το συνήγορο Υπεράσπισης της "ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ" Π.Αλτίνη,  προς το μηνυτή και πρώην Νομάρχη Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλο, ξεκίνησε σήμερα η πολυαναμενόμενη δίκη. "Ακούστε" τώρα την πρώτη ερώτηση :

Π.Αλτίνης: Είναι αλήθεια κ.Βοσκόπουλε ότι έχετε ερωτικές σχέσεις με την κα Ζέτα Ρίζου?


Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου δεν επέτρεψε να απαντηθεί η ερώτηση.


Π.Αλτίνης: Μήπως έχετε ακούσει ΦΗΜΕΣ κ.Βοσκόπουλε, ότι έχετε ερωτικές σχέσεις με την κα Ζέτα Ρίζου?


Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου δεν επέτρεψε να απαντηθεί ούτε αυτή η ερώτηση.

27 σχόλια:

  1. xa xa xa Αυτό θα πει να εξευτελίζεται ο Δ.....!!! Αλλά η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται μόνο τίμια αλλά και να είνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικά θα έπρεπε να ντρέπεται ο Αλτίνης δεν αφορά κανέναν μας η προσωπική ζωή του βοσκόπουλου αλλά το έργο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να ντρέπεται ο Αλτίνης??? Δικηγόρος είναι και κάνει μια χαρά τη δουλειά του! Εγώ θα έλεγα και μπράβο του που τόλμησε και ρώτησε. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς... και όσο για το έργο του Δημάρχου που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει όπως φαίνεται από μόνος του μπλέκει τη δουλειά με την προσωπική ζωή. Έλεος!!! Στη Φλώρινα ζούμε δεν είμαστε σε καμιά μεγαλούπολη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ καλά έκανε και ρώτησε ο Αλτίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αναπαράγοντες την ερώτηση ελέγχονται περισσότερο από τον ερωτώντα ο οποίος έκανε την ερώτηση σε συγκεκριμένο χώρο και πλαίσιο.
    Θα θέλατε δημόσια ερωτήσεις για το οικογενειακό σας περιβάλλον που, δεν μπορεί, όλο και κάτι θα έχει κάνει;
    Ο κανιβαλισμός έχει και κάποια όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τους διαχειριστές...

    Βλέπω λογοκρίνετε και σχόλια...

    Δεν φέρετε εσείς ευθύνη για τα γραφόμενα των αναγνωστών!

    Θα έπρεπε να τα αφήνετε να φαίνονται. Όλο έχετε μάθει να φοβάστε γι'αυτό και κάποιοι νομίζουν πως η πόλη είναι δικός τους χωράφι. Γιατί κανένας δεν φαίνεται να αντιδρά.

    Δεν νομίζετε πως ήρθε ο καιρός να σταματήσει αυτό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή σας για την ανάρτηση. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τον αναγνώστη που έγραψε ντροπή για την ανάρτηση.

    Αγαπητέ μου μην πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο!!!

    Μια χαρά κάναν τη δουλειά τους τα παιδιά!!

    Τι ακριβώς από το παραπάνω δεν είναι γνωστό σε όλους???

    Δεν μας πειράζει όταν τα κάνουμε μας πειράζει όταν τα ακούμε?? Αυτό είναι στρουθοκαμηλισμός!!!! Την ξέρετε τη λέξη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6 Ιουλίου 2011 3:08 μ.μ. το μαζί τα φάγαμε το ξέρεις??? άρα μας αφορά να του πληρώνουμε και την ... δεν νομίζεις??? Η είναι τόσο καλή και άξια για της θέσεις που έχει λαβή η ο Βοσκοπούλας το προσέχει το κορίτσι.. αλλά που να καταλάβεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6 Ιουλίου 2011 3:08 μ.μ. den afora otan den prokali... kseris posa pernei h zetoula??? ego giati na tou plirono thn ... tou mou les???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 3:08 πράγματι κανέναν δεν αφορά η προσωπική ζωή του Βοσκόπουλου η οποιοδήποτε άλλου, ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ, ΤΙΣ .... ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ Ο ΑΛΤΙΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ. Αλτίνης ρώτησε στην ουσία, αν "είναι οικογενειακή υπόθεση" το όλο θέμα.

    Γιατί σας φαίνεται κακόβουλη η ερώτηση; Στον πεζόδρομο όταν τα συζητούν όλοι, είναι τιμιοτερο;

    Στην τελική, αν είσαι οκ και δεν έχεις να κρύψεις τίποτα, δεν φοβάσαι και κανέναν.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. την ερώτηση φοβηθήκατε ή την απάντηση; Μήπως κανένας από εσάς άκουσε κάτι σχετικά με την δεύτερη ερώτηση του κ. Αλτίνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ντροπή και για την ανάρτηση και για τα σχόλια. Οι άνθρωποι που πέρνετε στο στόμα σας έχουν οικογένειες. Θα θέλατε το παιδί σας να διαβάσει στο ίντερνετ τις πομπές σας (και μην το παίζετε αναμάρτητοι).

    Στο κάτω-κάτω αιρετός άρχοντας είναι. Αν τόσο πολύ βλάπτει τον τόπο, θα τον ξεφορτωθούμε στις επόμενες εκλογές. Για τις περιπτώσεις που τυχόν παρανομεί, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΕΣ υπάρχουν σχετικές διαδικασίες. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δε δικαιολογούνται κουτσομπολιά αυτού του επιπέδου.

    Ντροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατιναριό σε όλο του το μεγαλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εσείς αγνά μου περιστέρια, να μην διαβάζεται τα "ακατάλληλα για ανηλίκους"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαφωνώ και με την ανάρτηση και με την ερώτηση του κ. Αλτίνη. Είναι άκομψο και κατινίστικο.
    Ενώ δεν γουρτάρω τον τρόπο διοίκησης του Βοσκόπουλου τώρα μου είναι συμπαθής γιατί καταλαβαίνω ότι κάποιοι των κυνηγούν με κάθε μέσο. Και να βγάζεις αυτά τα πράγματα στον διαδικτυακό αέρα δείχνουν προσωπική εμπάθια. Αυτοπροστατευτείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. όλοι οι ηθικοί φλωρινιωτες παρεξηγηθηκανε???? ελέος........... μαγκια του αλτίνη! απάντηση δεν διάβασα όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τα μακιγιαρισμένα παπαγαλάκια που ηθικολογούν, ΧΟΝΤΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!και καλά θα κάνουν να μη μιλάν μπουκωμένα όπως είναι, γιατί ΚΑΤΑΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. άνεργος μεταπτυχιακός6 Ιουλίου 2011 στις 8:48 μ.μ.

    Το ζήτημα είναι να αναζητούμε την απάντηση του Βοσκόπουλου; γιατί έκανε ο (λαο)δεξιός δικηγόρος πρώην βουλευτής αυτού του είδους την ερώτηση; ή να αναλογιστούμε όλες τις επιλογές που κάναμε τόσα χρόνια σε εκλογές πάσης φύσεως; Και ναι, εδώ και χρόνια ο Φλωρινιότης-ισσα, ακολουθεί την "πεπατημένη" για τα χ,ψ του συμφέροντα. Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ! ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΑΝΕ! Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Ενεργέ". "πολίτη" (λέμε και κανένα ανέκδοτο να χαλαρώνουμε), αν νομίζεις ότι με φτηνές συκοφαντίες θα περάσεις τη γραμμή σου, ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. Αλλού να ψάχνεις για χαϊβάνια. Το "ήθος" σας πάντως επιβεβαιώνει πόσο αξιόπιστοι είστε. Συνεχίστε χωρίς ντροπή να χρησιμοποιείτε ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ για να συντρίψετε τους αντιπάλους σας.

    ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ σε ένα blog που ξέραμε ότι έχει την τοποθέτησή του (αυτό δεν είναι κακό -και ο ΓΑΠ δικαιούται να έχει τους οπαδούς του) αλλά δεν ΄ξεραμε πόσο μπορεί να ρίξει το επίπεδο του δημόσιου λόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ καλά κάνατε παιδιά και το αναρτήσατε!Έχετε μεγάλα @@,στο κάτω κάτω ο κύριος Αλτίνης δεν ρώτησε και τίποτα το εξωφρενικό,μια πολύ απλή ερώτηση ήταν που θα μπορούσε να απαντηθέι απο τον κύριο Δήμαρχο με ένα ναι η ένα οχι.Δεν χρειαζόταν και ιδιαίτερη ανάλυση.
    Τέλος πάντων,απ'ότι βλέπω τα τσιράκια του Δημάρχου έσπευσαν κατευθείαν να το σώσουν απο τους δήθεν ηλεκτρονικούς "καννίβαλους".
    Αν έχετε την δυνατότητα να ανεβάσετε ολα τα πρακτικά της δίκης,κάντε το!
    Ελπίζω στην αίθουσα του δικαστηρίου να υπάρχει φωτογράφος γιατί απ'οτι φαίνεται της επόμενες μέρες θα πέσει και ξύλο,κρίμα είναι να το χάσουμε το θέαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καψούρης...(φύγε Ρούλλλα...κρατάω ΓΙΑΟΥΡΤΙ)7 Ιουλίου 2011 στις 8:19 μ.μ.

    προσπαθώ να συνέλθω απ τα κακά μαντάτα...όλες τις μπύρες στο libe τις ήπια...σκατά να φας ρε Παύλο...μου σακάτεψες τα όνειρα ρε killer...και ο ΑΛΛΟΣ ο άχρηστος ούτε ένα "ΟΧΙ" δεν είπε...ούτε ένα "ΔΕΝ ΞΕΡΩ"... ούτε καν "ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΕ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ! ΚΑΨΟΥΡΗ, ΚΕΡΝΑΩ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ! (ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ενδιαφέρει κανέναν τι έγιναν αυτά τα δις που φάγανε, αν υπάρχει τρόπος να ξαναγυρίσουν στην έδρα τους και αν υπάρχουν τρόποι τιμωρίας...αυτών που τα απομάκρυναν από 'κει; Αυτή είναι η ουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα μπορούσε πάντως να απαντήσει το κλασικό " Παύλο, δεν είναι αυτό που νομίζεις..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή